Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Бритни Сприс објавила мемоаре и ушла у историју: "Моја књига је најпродаванији мемоар славних личности"

Бритни Спирс и званично је прославила објављивање својих мемоара „Жена у мени“

1698231609_Untitled.jpg
Фото: принтсцреен/ Инстаграм/ бритнеy спеарс
Oglas

Певачица се похвалила фановима на друштвеној мрежи Инстаграм, рекавци да су већ на врху листе најпродаванијих.

- Дешава се. Моја књига је најпродаванији мемоар славних личности у историји и то је само први дан - написала је добитница Гремија на свом Инстаграм посту у уторак увече.

- Хвала навијачима који су ми били подршка. Волим вас све - написала је Бритни.

Пре него што је сама књига угледала светлост дана, бројни делови су доспели на насловне стране. Бритни је изнела до сада непознате детаље из свог живота. Описала је несрец́ну романсу са Џастином Тимберлејком када је открила да је била трудна, а да је онда абортирала.

- Толико сам волела Џастина. Увек сам очекивала да ц́емо једног дана имати заједно породицу. Ово би било много раније него што сам очекивала. Али Џастин дефинитивно није био срец́ан због трудноц́е. Рекао је да нисмо спремни да имамо бебу у нашим животима, да смо премлади. Сигуран сам да ц́е ме људи мрзети због овога, али пристала сам да нец́у имати бебу. Не знам да ли је то била исправна одлука. Да је то било само на мени, никада то не бих урадила. А ипак је Џастин био толико сигуран да не жели да буде отац - део је мемоара Бритни Спирс.

Спирс је објаснила и разлог због којег је обријала главу 2007. године. Певачица је рекла да је драстичан потез био начин да се избори са коментарима о њеном изгледу.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas