Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Брус Вилис прославио 67. рођендан: Бивша супруга, Деми Мур, поручила му речи које значе много (ФОТО)

Деми Мур и Брус Вилис дају сјајан пример лепог односа и након окончања брака.

1647851960_w_50343680.jpg
Фото: Епа
Oglas

Славни холовудски глумац током викенда је прославио 67. рођендан, а у прослави је учествовала и његова бивша супруга, такође позната глумица, Деми Мур.

- Срећан рођендан, Бурсе. Захвална сам на нашој породици - написала је Деми уз фотографију на којој обоје позирају у кухињи широко се осмехујући.

Прочитајте још: ТАЛЕНТОВАНИЈИ ОД МАМЕ: Сејнт Вест показује своје певачке вештине на снимку Ким Кардашијан! (ВИДЕО)

Деми Мур и Брус Вилис  били су у браку од 1987. до 2000. и имају три ц́ерке, Румер (33), Скаут (30) и Талулах (28).

Пар је и након бројних година од развода остао у блиским односима. Брус се 2009. године поново оженио и има две ћерке  Евелин (7) и Мејбел (9).

Најстарија ћерка, Румер, која је кренула стопама мајке и оца и постала глумица, у интервјуима често даје похвале родитељима јер никада није морала да бира између једног од њих:

- Толико сам захвална што смо сви заиста настојали да имамо дубоку, смислену и искрену комуникацију. Имам много пријатеља који су одрасли уз родитеље који су се развели у младости и гледала сам како су морали да бирају. Мојим родитељима је приоритет био да ипак останемо породица - рекла је Румер, за Пеопле.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas