Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Буба Корели се огласио први пут након хапшења: "Имам потребу да кажем..." (ФОТО)

Буба Корели, претходних дана био је у ценрту медијске пажње због хапшења

1613583269_buba-1.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен / Империа Тв
Oglas

Познати репер, након саслушања пуштен је на слободу, а сада је одлучио да се јавно обрати свим својим пратиоцима и објасни им читаву ситуацију.

Прочитајте још: Због ње гори Инстаграм: Катарина Живковић секси стајлингом запалила друштвене мреже (ФОТО)

Он је на Инстаграм сторију одлучио да исприча своју страну приче и тиме стави тачку на разне спекулације у које је уплетен ових дана.

- Поводом појединих медијских натписа, осећам потребу да се огласим. Истина је да сам пре пар година направио највећу грешку у мом животу, али уз помоћ музике и добрих људи са којима сам окружен сам упознао праве вредности.

Фото: Инстаграм стори/БубаЦорелли

– Ако сам у протеклом периоду иког увредио својим неким поступцима, извињавам се. Мој имиџ музичара и јавне особе није увек огледало моје праве личности. Колико год се трудим, свестан сам да нисам увек најбољи пример и свестан сам својих мана и грешака.

– Нисам тип који се често јавно оглашава, али ме дубоко вређа неистина, те овом приликом желим јасно да демантујем било какву повезаност са било каквим групама и организацијама. Овакве ствари дубоко узнемиравају мене, моју породицу, моје пријатеље и сараднике. Моје једино занимање и моја највећа љубав је музика и тако ће и остати. Хвала свима на разумевању, подршци и љубави.

Прочитајте још: Не зове се Ана: А да ли знате шта уопште значи надимак БЕКУТА који ју је прославио?

Подсетимо, Корели је након саслушања пуштен на слободу око 14:30, потврђено је јуче, 16. фебруара, из Тужилаштва КС. Како је речено, није било законског основа за њихово даље задржавање, али ће се истрага о овом предмету спровести у редовној процедури.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas