Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Бујна коса и браон кожа: Бељк Лајвли у неочекиваном издању, открива шта је купила себи од првог ангажмана (ФОТО)

Звезда серије ''Трачара'' блистала је на недавном појављивању у Њујорку

1682844168_Blake-Lively-naslovna.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Глумица је позната по свом беспрекорном стилу, а на Мет гали сваке године однесе победу као најбоље стилизована. Иако се ове године неће појавити на овој манифестацији, недавно се појавила у Њуорку изгледајући сензационално.
Са локнастом бујном косом, у секси хаљини од браон коже, златним накитом и високим сандалама са трачицама, глумица је изледала моћно и свесно себе.

Када ју је ''ЕТ'' замолио да наведе свој омиљени изглед који је носила на неком догађају током година, она је рекла да не може да изабере фаворита:

''То је као да бирам омиљено дете, осим што волим свој изглед чак више од своје деце, па је још теже'', нашалила се мајка троје деце, које има из брака са Рајаном Рејнолдсом.

Она се присетила, и чиме је себе почастила након што је добила први посао глумећи Бриџит у филму ''Сестринство путујућих панталона''. Ова 35-годишњакиња је отркила да је купила комад накита са потписом Тиффанy, како би прославила:

''Било је као 'Шта ћеш учинити за себе, да ли ће бити нешто што ће трајати до краја живота?', рекла је Лајвли. ''Купила сам наруквицу са лоптицом''.

Глумица је додала, да тада није себи могла да приушти комад накита са срцем. Такође је казала да неће присуствовати Мет Гали 2023, која се одржава 1.маја, али ће све пратити од куће.

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas