· · Коментари: 0
ПОРОДИЦА

Чарли Шин у друштву бивше жене Дениз Ричардсон са којом се развео због вакцине

Чарли Шин и Дениз Ричардсон су имали тежак развод, а сада су поново заједно.

1615464523_Carli.PNG
Фото: Instagram/ screenshot charliesheen_fp

Славни глумац је имао три брака из којег је добио петоро деце. Иако је глумио у многим филмовима и има завидну каријеру, у медијима је најчешће био због злоупотребе опијата и развода.

Прочитајте још: Софија Вергара објавила слику из младости и доказала да јој време не може ништа! (ФОТО)

Дениз Ричардсон (50) и Чарли Шин (55) нису дуго били у браку и развод је био више него ружан. Поред сталних свађа, пијанстава и туча, на крају су се развели због вакцинације! Наиме, Дениз је вакцинисала старију ћерку Сем, а Чарли је тог тренутка полудео и рекао да је ћерку - отровала.

Алкохол и дрога
Чарли има дугу историју алкохолизма и зависности од кокаина. Он је имао и мождани удар због превише дроге.
Развели су се због вакцинације.

Сем Шин је сада успела да помири родитеље, јер је 17. рођендан прославила са њима и сестром Лолом. Она је објавила слику са тортом, насмејаним родитељима и сестром. на "срећној фотографији" Дениз и Чарли се смеју, али обоје седе на крају стола.

Дениз је недавно причала о мрачном браку

Пре тачно годину дана Дениз је медијима отворила душу и испричала све о разводу са Чарлијем, давне 2006. године.

- То је било мрачно време и веома токсичан период мог живота, а у том тренутку сам била у шестом месецу трудноће са Лолом - испричала је Дениз.

Прочитајте још: Зашто краљица Елизабета носи ЈАРКЕ БОЈЕ? Дефинитивно ништа не препушта случају

Дениз је годинама крила Чарлијеве испаде од јавности, а деци је стално говорила да је "тата нервозан због посла, али вас воли много".

- Многи мисле да сам била дивља као млада и да смо се тако заљубили један у другог, али то није тачно. Чарли је био трезан када смо се заљубили - нагласила је Дениз.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sami sheen 🕊 (@samisheen)

Прочитајте још: Селма Хајек први пут објавила слику ћерке Валентине (13), да ли ће засенити мајчину лепоту? (ФОТО)

Дениз и Чарли су се упознали 2001. године на снимању филма "Добар савет", а почели су да се забављају и до краја године су се верили. Сем је рођена 2004, а две године касније и Лола, када су се и развели..

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.