Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РОМАНТИКА

Цеца и Богдан славе ГОДИНУ ДАНА ВЕЗЕ: Ево како су провели свој дан (ФОТО)

Љубав цвета код Цеце и Богдана.

1639833250_11566-600.png
Фото: Принтскрин
Oglas

Највећа балканска звезда Цеца Ражнатовић и њен дечко Богдан Срејовић прослављају годину дана љубави. Иако су многи очекивали гала прославу, њих двоје ће у интимној атмосфери прославити овај дан и то на базену у њеној вили.

Далеко од очију јавности

Певачица и менаџер нису нису желели помпезно славље, већ је Цеца организовала романтичну вечеру само за њих двоје, пише Информер.

Прочитајте још: ЧАРОЛИЈА У ДУПЛЕКСУ: Анастасија Ражнатовић окитила јелку, у великом стилу (ФОТО)

- Иако су многи мислили да ће Цеца и Богдан направити журку, њих двоје су желели да интимном вечером обележе годину дана љубави. Одлучили су да то буде поред базена у Цециној вили на Дедињу. Одустали су од вечере у ресторану како би избегли знатижељне погледе. Хтели су да уживају једно у другом - прича извор за горенаведени лист и додаје:

- Цеца је од своје куварице наручила посна јела, јер она и Богдан посте цео Божићни пост. Наравно да је спремила и поклон, али није хтела да ми открије о чему је реч.

Цеца не крије да је после много година коначно срећна у љубави.

- Заљубљена сам! Па, сме и Цеца да буде заљубљена! Али, не волим да експонирам приватни живот. И другим људима се дешава љубав, зашто не би и мени. И ја сам од крви меса - рекла је певачица и додала да сваког дана слави љубав са Богданом:

Иако воли свог дечка, Ражнатовићева не планира да стане на луди камен. И она и Богдан су имали прилику да буду у браку и схватили су да тај "папир" није гаранција ни за шта.

- Што бих се удавала?! Папир само квари срећу. Ја сам се удавала, видела сам да то може да буде сјајно, прелепо, фантастично, али мени сада папир апсолутно не значи ништа. Хоћу да се забављам - искрена је фолк дива.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas