Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЦЕЦА НИКАД ПОНОСНИЈА: Вељко однео важну победу за Србију, погледајте како му је честитала (ФОТО)

У породици Ражнатовић само се нижу разлози за славље

1713770802_boks_media_day_02042024_0036.JPG
Пхото:АТА
Oglas

Прва сесија четвртог дана Првенства Европе у боксу била је у знаку два српска репрезентативца - Вељка Ражнатовића и Вахида Абасова, који су извојевали победе за Србију.

Одмах му је на победи честитала мајка Светлана Цеца Ражнатовић, која му је поред супруге Богдане, највећа подршка. Колико је поносна на њега, показала је и у објавама на Инстаграму.

фото: принтсцреен/инстагрм-цецаразнатовиц

 

"Победа" и "Само напред шампионе!", написала је Цеца уз снимке са меча.

Подсетимо, Вељко Ражнатовић у категорији до 86 кг у великој борби и одличној партији стигао до тријумфа над Естонцем Асом Стивеном. У наредном мечу Ражнатовић ће се борити за улазак међу четири најбоља и тиме за осигурану бронзу, а противник ће му бити Молдавац Чириаков Андреи.

„Доста је био чудан противник, покушао је да ми намести неке замке, али му нисам дозволио да ме пређе. Пробао је да ме јаше након чега сам га оборио и добио сам опомену од судије. Ово је наш ринг, ово је Србија и морамо да се покажемо у најбољем светлу. Публика ми је доста помогла јер ме је бодрила максимално. Хтео бих да се захвалим прво Богу што ми је дао снаге, а онда свима који су ми пружили шансу да се покажем. Дајем вам реч да ћу узети медаљу за Србију, не знам које ће боје бити, али ћу је освојити. Позивам све људе да дођу да нас бодре и буду сведоци писања историје“ – истакао је српски бокс репрезентативац Вељко Ражнатовић.

Курир 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas