Oglas
Oglas
· · Коментари: 1

Цеца објавила стару породичну фотографију: Сви коментаришу само једно (ФОТО)

Фолк-дива објавила је фотографију из младости са родитељима и сестром Лидијом

1653230109_ceca.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Светлана Ражнатовић увек је радо и поносно причала о свом одрастању и родном месту. Изузетно је блиска са сестром, никада не кријући да јој је Лидија највећа подршка.

Поред Лидије, неизоставни ослонац су јој и родитељи, Мира и Слободан Величковић. Цецина макла била је учитељица, док је њен отац економиста. Једном приликом, балканска звезда је открила и пар занимљивих детаља из младости:

- Кад сам се родила и први пут заплакала, мој тата је рекао: "Родила се певачица!" Као да је предвидео моју будућу каријеру! После 17 месеци на свет је дошла Лидија и временом смо постале најбоље другарице. То смо и данас! Она је друга мајка мојој деци, а ја њеној. Врло смо строго васпитаване, родитељи су нам постављали границе и држали их се. Сећам се да нам је једног лета, кад се излазило тек у десет увече, мама рекла: "Можете да изађете у девет, и кад помислим да сте тамо, да сте већ овде. Ако вам се не свиђа, мени је још боље, останите код куће" - рекла је певачица за "Хит информер", откривши да је веома слична оцу Слободану:

- Обоје смо весели и питоми људи! Волимо музику. Када слуша неку моју песму на радију или телевизији, каже: "Јао, пева моја даља рођака из Београда." То ме увек насмеје - додала је.

Тата јој је био велика узданица, посебно на почетку каријере, када је ишао са њом на сваки наступ:

- Отац је ишао са мном на све наступе, пазио је да ми се ништа лоше не деси! Штитио ме је од разних менаџера, који су само гледали како да се обогате на туђ рачун. Није дозвољавао да неко манипулише мноме. Возио ме је на наступе и враћао кући. То је и за њега и за мене било напорно, али сам му захвална - рекла је Ражнатовићева.

Искрено је признала да јој родитељи никада нису опростили што нема факултетску диплому:

- Била сам одличан ђак и планирала сам да студирам психологију, али ме је живот одвео на другу страну. Веровали или не, сав мој успех и огромна каријера никада нису били довољни мојим родитељима. Нису ми опростили то што нисам наставила да се школујем и завршила факултет - отворено је казала.

Прочитајте још: Слобода Мићаловић о родитељству: Открила која јој је највећа мајчинска брига

Поводом преславе које обележавају Величковићи, Цеца је поделила дивну породичну фотографију на којој је она са сестром и родитељима.

- Срећна слава - додала је у опису фотографије, будући да је данас Млади Свети Никола, негде познат и као Летњи Свети Никола.

Иако је Лидија сада плавуша, некада је била бринета, баш као и Цеца. Многи коментаришу да невероватно личе, али и да су одувек биле праве лепотице.

Бонус видео:

 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas