· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Цеца Ражнатовић отворила душу: Проговорила о кајању, старењу и Богдану!

Популарна певачица Цеца Ражнатовић проговорила је о темема о којима ретко прича у јавности

1630501394_ceca.jpg
Фото: Атаимагес

Фолк звезда причала је о нези, дијетама, старењу, менопаузи, психотерапији, о томе како се осећа као бака, какав јој је однос са снајом Богданом и како јој је веза са Богданом Срејовићем улепшала живот.

Прочитајте још: "Немамо времена за бивше ПРАТЕЋЕ ВОЛАКЕ": Менаџер Аце Лукаса није бирао речи поводом свађе са Иваном Селаков

Иако је увелико у петој деценији, Цеца изгледа боље него икада. Редовно се негује, посећује козметичара а сваког јутра има рутину коју никада не пресаче.

- Темпо живота који ми певачи водимо у многоме се разликује од оног који воде људи који се баве другим професијама. Мени се последњих месеци дешава да када дођем са концерта буде већ пет сати ујутру, те ми је тада сан преко потребан. Ујутру постоје правила којих се годинама уназад придржавам, то је та јутарња рутина, када се умивате, хидрирате кожу, а потом доручак, јутарња кафа и дан може да почне – рекла је Цеца.

Цеца проговорила о старењу

Старење са собом такође доноси и неминовну менопаузу. Осим физичких промена, многе жене у овом периоду се боре и са психичким проблемима и депресијом.

- За сада не размишљам о менопаузи. А што се тиче психе, не мислим да су разговори са психотерапеутом баук. То су стручна лица која нам кроз разговор могу дати храбрости да се осећамо боље и да учинимо добре ствари за нас. Мене је живот носио од немила до недрага, али сам некако увек сама са собом успевала да пронађем најбоље могуће решење. Уз све то имала сам подршку пријатеља, а посебно моје породице.

Њена килажа не осцилира много с годинама, који килограм горе-доле. Каже да је до скоро била на дијети, али да се сада ипак мало опустила.

- До недавно сам била на режиму, али тренутно је фаза када управо због тог темпа живота не стижем да једем тачно на време и слободно могу да кажем да сам се мало опустила. Прија ми, али мислим да ћу брзо "пресећи" и наставити да пазим шта уносим у свој организам.

Иако је милиони обожавају, каже да на прсте једне руке може да наброји људе на које може да се ослони у сред дана или ноћи. Никада се не каје ни због чега, јер како каже, од кајања нема ништа.

- Ствари које су прошле не могу се изменити. Памтим тамо где сам погрешила, те се трудим да такве грешек више не правим. За сада ми иде од руке - рекла је уз осмех Цеца.

Чињеница је да су све Цецине везе биле са млађим мушкарцима, а она је открила да ли је то због тога што се с њима много боље разуме.

Прочитајте још: Да ли је реално да ова жена овако ДОБРО изгледа! Брена позирала на јахти у МИНИЈАТУРНОМ бикинију (ФОТО)

- Апсолутно. Како другачије? - рекла је.

Цеца је у вези са Богданом Срејовићем, који је од ње млађи девет година. Ево шта јој је донела веза са згодиним Београђанином.

- Све оно што једној жени може да донесе веза са особом која вас разуме и подржава на свим животним пољима. То је данас реткост - каже Цеца.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.