· · Коментари: 0

Ћерка Хариса Џиновића има новог дечка: ЂИНА ЏИНОВИЋ у загрљају познатог певача (ФОТО)

Миљеница познатог певача ужива у љубави

1661327063_djina-nasl.png
Фото: Инстаграм/Принтскрин/ђинадзиновиц

Ђина Џиновић, већ неколико месеци у центру је пажње медија због своје наводне везе са популарним певачем Михајлом Веруовићем, Војажем.

 

Војаж је постао популаран по својој наизглед бајковитој вези са Анђелом Игњатовић, Бресквицом. Међутим, та љубав се није завршила славно, а сада се чини да је он дефинитивно преболео своју стару љубав.

 

Иако је Ђина недавно истакла да су она и Војаж "бата и сека" и да она већ има дечка, очигледно ситуација није баш таква.

Фото:ТикТок/Принтскрин/ђинадзиновиц

Фото:ТикТок/Принтскрин/ђинадзиновиц

Да су њих двоје у љубавној везе доказује и романтична вечера на којој су виђени. Голупчичи, провели су вече у једном ресторану на Гардошу.

Како наводи извор Курира, Михајло и Ђина су све време били изузетно блиски, а да је њихов однос више него пријатељски, видело се по томе што су прво шетали загрљени по Земуну, а у једном тренутку су се препустили и страстима и сочним пољупцима, и то док су гледали јато лабудова у реци.

Прочитајте још: Драстична промена имиџа: Александра Пријовић у издању каквом је до сада нисте видели (ФОТО)

- Свима који су се те ноћи затекли на Гардошу било је јасно да су њих двоје у вези, далеко је то од пријатељства. После романтичне шетње они су, држећи се за руке, дошли у ресторан. Седели су једно поред другог, често су се грлили, а у једном тренутку пао је и пољубац. Били су баш опуштени, јер је локал био скоро празан. После вечере, загрљени су отишли, све време се смешкајући један другом - каже извор.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.