· · Коментари: 0
краљевска породица

Ћерка принца Харија и Меган Маркл први пут ће посетити Велику Британију: Краљица упознаје праунуку

На овај сусрет се дуго чекало

1652187400_profimedia-0688967090.jpg
Фото: профимедиа

Принц Хари и Меган Маркл нису били заједно у Великој Британији све до прошлог месеца, када су кратко посетили краљицу Елизабету. Ипак њихов сусрет ће се ускоро поново догодити, а овог пута доводе и децу како би краљица прославила платинасти јубилеј.

Прочитајте још: ЛАСТ МИНУТЕ АКЦИЈА - ПРАВА АТРАКЦИЈА У WАYОУТ-У

- Принц Хари и Меган, војвода и војвоткиња од Сасекса, узбуђени су и почаствовани што че присуствовати прославама платинастог јубилеја краљице овог јуна са својом децом - наводи портпарол војводе и војвоткиње од Сасекса, преноси британски Хелло.

Прочитајте још: Да ли знате због чега је црна хаљина принцезе Дајане остала свима урезана у сећање као ''ОСВЕТНИЧКА"? (ФОТО)

Предстојећи одлазак у Енглеску обележиће прво путовање Лилибет Дајане у Велику Британију, где су рођени њен отац и старији брат Арчи.  Како је Лили рођендан 4. јуна, могуће је да ће га прославити у кругу других чланова краљевске породице.

Војвода и војвоткиња од Сасекса преселили су се у Калифорнију 2020, где је рођена Лилибер, која је добила име по надимку краљице Елизабете.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.