Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Ћутали су о својој вези": ПИКЕ и ШАКИРА раскинули због студенткиње?

Жерар Пика има нову девојку која је од њега млађа 12 година

1660220919_profimedia-0469344079.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Пике (35) је у вези са 12 година млађом студенткињом Кларом Киом Марти. Извори блиски пару рекли су да се њих двоје виђају неко време. Иако се претпоставља да је нова романса у животу спортисте пресудила његовој вези са Шакиром, то још није потврђено.

Фудбалер је нову девојку упознао док је радила на догађајима у његовој продуцентској кући Космос.

"Ћутали су о својој вези, али сви око њих знају шта се догађа. Људи су им помагали да романса остане тајна и избрисали су њене профиле на друштвеним мрежама како нико не би могао да пронађе фотографије. Само због тога Пикеови пријатељи мисле да је он заправо прилично озбиљан у вези са њом", рекао је извор близак овој девојци.

Прочитајте још: Најлепши загрљај у "граду љубави": Фотографије СЛОБОДЕ МИЋАЛОВИЋ из Париза ће вас одушевити (ФОТО)

После вести да се Шакира и Пике разилазе фудбалера су спајали са бројним девојкама. А веза бившег пара трајала је 12 година и донела им је синове Сашу и Милана. Певачица се бори за старатељство над децом а ускоро ће на суд и због сумње да је утајила порез због чега јој прети осам година затвора и вишемилионска новчана казна.

Пике је недавно фотографисан испред куће у Барселони где сада Шакира живи са децом. Био је веома нерасположен, а бивши пар је склопио привремену нагодбу о старатељству па брину заједно о деци.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas