Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЧУВЕНИ ГЛУМАЦ ПРОВЕО НОЋ С ФАТАЛНОМ ПЛАВУШОМ: Волео је њену сестру и пре него што се она родила

Леонардо Дикаприо познат је по наклоности према млађим женама. А сада, 30 година након што се забављао с њеном старијом сестром, Лео је провео ноћ уживајући у друштву Лоти Мос (25) у познатом лондонском ноћном клубу.

1702556940_faa5808439120a1d99cd0923a0afd8105ad346ca.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Очевици су открили како су седели заједно током журке.

„Имате Леонарда и Лоти у истој просторији, нормално да су гравитирали једно према другом“, рекао је један извор за Даилy Маил.

„Причали су и смејали се до касних сати, све док није било време за полазак. Напустили су клуб у раним сатима након што су се јако добро провели. Људе је то навело на трачеве јер обоје су познате особе које уживају у добром времену“, додао је извор.

„Лео и Лоти су се одлично забављали и чинило се да су јако блиски. Стигли су одвојено, али у размаку од само неколико минута били су за столом с другим пријатељима. Њихова блискост је привлачила погледе, а људи у клубу су спомињали Кејт, као и чињеницу да је Лоти у правим годинама за Леа“, рекао је други извор за Тхе Сун.

Лоти је претходно ходала с Алексом Мајтоном из „Маде Ин Цхелсеа“ девет месеци 2017. године. Потом су је повезивали с бубњаром Тхе Вампса Тристаном Евансом, али и Бруклином Бекамом и ТВ водитељем Романом Кемпом.

Раније те вечери Дикаприо (49) је био на лондонској пројекцији свог најновијег филма „Киллерс Оф Тхе Флоwер Моон“ с колегиницом Лили Гледстоун.

Након тога је отишао у ресторан и бар Цхилтерн Фирехоусе који је популаран међу познатима. У бар на журку је стигао пре Лоти. Она се није ни родила кад је Дикаприо с њезином сестром Кејт имао кратак љубавни однос у децембру 1993, мало раније пре него што је она ушла у везу с Џонијем Депом.

Пар се упознао у својим тинејџерским годинама и проводили су пуно времена заједно, а сматра се да је њихова романса била кратка. Дикаприо је тренутно у вези с италијанском манекенком Виторијом Черети (25), за коју његови пријатељи кажу да је њом „опијен“.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas