Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЦВЕЛЕ СНИМАО ВРЕЛУ СЦЕНУ СА 20 ГОДИНА СТАРИЈОМ КОЛЕГИНИЦОМ: Глумац открио шта му је редитељ шапнуо усред снимања ИНТИМНЕ СЦЕНЕ

Глумац Светозар Цветковић открио је детаље са снимања филма "Монтенегро" у којем је сарађивао са прослављеним југословенским редитељем и једним од зачетника филмског црног таласа, Душаном Макавејевим.

1707511479_1917433_208711778254_2804188_n.jpg
Фото: Принтскрин
Oglas

Наиме, филмско остварење "Монтенегро" је био први филм који је радио са Душаном Макавејевим.

Светозар Цветковић је недавно испричао како је текло снимање интимног односа са 20 година старијом колегиницом, али и признао да ће заувек памтити шта му је редитељ шапнуо на уво и незгоди која му се десила након исте сцене.

- Можда би се наљутио када бих ја то испричао. Монтенегра смо снимали, то је први филм који смо снимали заједно. Са мном је играла Сузан Анспах, која је у то време снимила "пет лаких комада", то је било супер. Ја сам имао 22 године, она је имала 42, она је за мене била озбиљна госпођа. Понашао сам се са пуно респекта према њој, али је Мак хтео да снимимо најдужи пољубац икад снимљен на филму. И онда смо ми вежбали тај најдужи пољубац. Постојала је читава кореографија око свега тога. Она скочи на мене, па ми играмо међу другим људима, а све време то радимо док се љубимо. Она се спремала стално за те пробе, имала је спреј за уста, а мени је то све било оно као океј.

 

- И сад ми се кроз то некако доведемо до просторије, где ја спавам, а то је буквално нешто, оно има туш, неки душек и има неко место где је круњени кукуруз и сад Мак каже "е, вас двоје ћете да водите љубав у круњеном кукурузу. Ја кажем, добро, ал видим да она то гледа, потпуно у фазону, како ћемо сада то. Ја се ту туширам, она гледа мене како се туширам, па онда она уђе да се тушира. Прва реченица коју каже, као немој да вириш, ја као да да, ја облачим панталоне на голо тело, српски, партизански. Друга реченица коју ме пита "јесам ли дебела?". Зна Мак шта да напише.

- На крају ми се нађемо у том кукурузу. Голи смо потпуно. Ја лежим преко ње, прекрили су ме једним пешкирићем по задњици, да као, не бих сад не знам шта. Ал као Шведска, толико слободна земља да то може само да се намашта код нас. И сад све то траје. Томислав Пинтер, директор фотографије све то намешта, светло, све топ, перфектно, сви су страшно професионални. Све је цакум пакум, договорили смо се, ми треба да водимо љубав ту. То је. Ја тако лежим преко ње, то траје 15 минута, она мени пева неке песме на уво. Лежимо и причамо, колико год можемо да причамо.

"Шапнуо ми је, ако ти да ти је опали"

- Како год да окренемо, ја лежим го међу њеним ногама. Каже, снимамо. Кадар ставе, клапу. "Чекајте, станите!", каже Макавејев, они склоне клапу, он дође и шапне ми нешто на уво. Од тог момента нисам знао како се зовем. Шапнуо ми је, ако ти да ти је опали. Она ме пита шта ти је рекао, ја јој кажем нешто много лепо о теби. И ми санимимо ту сцену. Док смо снимали ту сцену, ја одједном осетим, један чудан осећај у глави. Као кад прогуташ нешто, па ти застане у грлу. Тако ми је застало усред главе. Завршимо снимање. Ја дођем код Бојане и кажем јој да ми се нешто десило. Кад протресем главу, нешто ми је звонило. Погледају ме и кажу упао ти је кукуруз у уво - испричао је Светозар Цветковић у подкасту "Агеласт".

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas