Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Цветам у том односу": Анђела Јовановић се осврнула на двоипогодишњу везу са БИВШИМ АТЛЕТИЧАРЕМ, па открила како ће провести предстојеће празнике

Лепа глумица признала је и да је изузетно везана за своје родитеље

1672215537_foto-Andjela-Jovanovic-ATA-images.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Анђела Јовановић, ћерка познатог глумачког пара Драгана Јовановића и Бранке Пујић, кренула је стопама својих родитеља. Она је већ остварила неколико запажених улога, а публика највише памти њене роле у "Војној академији", "Швиндлерима" и "Нечистој крви".

Скоро две године ужива у складној вези са атлетичаром Михаилом Дудашем који је у јуну отишао у пензију. Михаил је недавно напунио 33 године, а глумица се осврнула на њихову вишегодишњу везу:

"Уживам у свом односу са Михаилом већ две и по године. Предивно нам је. У самом старту смо ушли у равноправан партнерски однос, где смо се препознали и постали целина. Имам осећај да се познајемо цео живот. О томе сам могла само да маштам и сањам, о тако чистој вези у којој нема никаквих рачуна и агенде. Постоји само искрена, чиста и за мене права љубав. Она траје, сваког дана расте и мења се, има своје метаморфозе, али је све јача и јача, искренија и дубља. Поента нашег односа је да све решавамо као партнери и учимо да се мењамо на боље. Желим да будем одговорнија и јача, да бих га задивила и пружила му оно што он пружа мени. И обрнуто. Михаил је романтичнији. Има своје начине да ме изненади. Поред њега се осећам као жена, али и као људско биће. Не осећам се заробљено и неисказано. Ја цветам у том односу, обоје цветамо, заливамо се и хранимо да будемо што бољи", открила је за "Стил".
Прочитајте још: Шериф Коњевић од једне песме ЗАРАДИО ЗА СТАН: Певач открио коме оставља богатство стечено током каријере

Јединица је и изузетно је везана за родитеље, не кријући колико им се диви:

"Не само зато што сам јединица, страшно сам везана за своје родитеље и волим да проводим време са њима. Дивни су, образовани, интелигентни, широки... За све људе имају само љубав и широка схватања, могу много тога да разумеју. Интегритет им је несаломив, а то све више ценим што сам старија. По себи знам колико је тешко сачувати праве вредности у свету који више не вреднује неке ствари.Није лако остати доследан себи, а ја код куће имам две индивидуе које су и у најтежим тренуцима, када се једва преживљавало, остали верни себи и свом интегритету. Пресрећна сам и захвална што имам такве родитеље. То је дар који ценим и поштујем. Пуно се смејемо, креативни смо заједно и искреним разговорима решавамо проблеме".

Прочитајте још: Ким Кардашијан о заједничком родитељству са Кањеом: "Морам да имам тај осмех на лицу и да пуштам његову музику"

Предстојеће празнике прославиће у кругу најближих:

"Последњих година тај дан (31. децембар) проводим са најужом породицом. Волим да у нову годину уђем са њима и знам да су поред мене моји најближи. То је поготово важно након свега кроз шта смо колективно, као људска врста, прошли и још увек пролазимо. Неки датуми ми од тада постају јако важни и имам жељу да их проводим са породицом, да сви будемо на окупу, у најинтимнијем кругу, живи, здрави и весели. Радујем се и учествујем у припремама, али мислим да овог Божића нећу да будем у Србији. Искористићу тај период за одмор, јер је то време када сам слободна од снимања и представа. Надам се да ћу га провести у топлијим крајевима. Иначе, што сам старија, све више волим овакве празнике и радост окупљања најдражих на једном месту. Ове године ми је важно и да се одморим и од Београда и посла, да се мало ресетујем и после тога будем добра и себи и другима", закључила је Анђела за поменути медиј.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas