Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Да ли бисте могли да замислите друге глумце? Филм "Ми нисмо анђели" сви обожавају, а требало је да изгледа потпуно другачије

Филм који може да се гледа увек

1647532296_branka.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен
Oglas

"Ми нисмо анђели", један је од најомиљенијих филмова свих генерација, а сада је отркивена и тајна за коју јавност није знала.

Прочитајте још: Изабрана је нова МИС СВЕТА: Представница ОВЕ европске државе понела је титулу најлепше жене (ФОТО)

Када се филм пијавио на ДВД-ију, направљен је и филм о филму, где су гледааоци имали прилике да виде сцене које се нису појавиле у филму, али и друге глумце који су се појавили на аудицији за главне улоге.

Милена Павловић је добила улогу, као студенткиња треће године факултета, а многе глумице су биле на аудицији. Међу њима је било десетак глумица у најужем избору, па је ту била и тада глумица на почетку своје каријере, ни мање ни више него Ивана Михић.

Ивана Михић је требало глуми Марином

У једној од сцена видимо Ивану Михић која кује план са Бранком Катић како да сустигне Николу и каже му да је трудна.

Ивана Михић ипак није добила улогу, али наравно то је није зауставило у бављењу глумом. Неку годину касније је заиграла у серији "Срећни људи" лик певачице Кети која је била у вези са Булетом Гонцићем, као и у серији "Горе доле", најстарију ћерку централне породице Јакшић кроз коју смо пратили распад бивше државе. Последњих година гледали смо је у серијама "Мој рођак са села" и "Војна академија".

- Силом прилика и догађаја одвојила сам се на неко време и од глуме и од продукције. Срећном ме чине смех мојих сестричина Ноеми и Анаел, духовитост мојих братанаца Саше и Николе. И са фамилијом и са многобројним пријатељима чујем се често путем Фацетиме или Вибера и сличних апликација... Стрпљиво чекамо да пандемија прође, па да обновимо стари начин комуникације, загрлимо се... У слободно време волим да сликам, да правим колаже, гледам путописне емисије, слушам музику, вежбам - изјавила је Ивана за "Блиц".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas