Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Да ли га препознајете? И у војсци је стајао из ГОВОРНИЦЕ, а данас слави ускрс са највећом ДОМАЋОМ ФОЛК ЗВЕЗДОМ (ФОТО)

У каријери се прославио као познати и угледни политичар

1619651925_Milutin.png
Фото: ИнстаграмСцреенСхот/србија.в.и.п
Oglas

Познати српски политичар и дугогодишњи министар у Влади Србије, Милутин Мркоњић српској јавности познат је и по дугогодишњој љубави са великом домаћом фолк звездом и власницом највећих хитова, Аном Бекутом.

Прочитајте још: Српска блогерка са Малте: Нена Каy за Магазин Новости открива неприкосновене модне савете за све даме (ФОТО)

Ова пар има дугогодишњу, складну везу без неких већих трзавица и у јавности се појављују као посебна подршка једно другоме. Недавно је испливала и фотографија из млађих дана овог познатог политичара, док је стајао за говорницом. Наиме, фотографија датира још из периода када је Милутин Мркоњић похађао војни рок и када је показао склоност ка јавном наступу и политици.

- Прави мушкарац је онај кога не прижељкујете да промените и који не покушава да промени вас. Милутин је човек чије "таласе" осећам и због којих радосно треперим и када није присутан - истакла је певачица једном приликом.

Прочитајте још: КОРЕЈСКА козметика наставља да диктира трендове: Ове савете морате следити у 2021. години

Данас заједно у кругу породице славе најрадоснији хришћански празник. Том приликом, пе

вачица Ана Бекута поделила је и фотографију којом је својим пратиоцима на мрежама пожелела срећан Ускрс.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas