Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Да ли је дошло до ПОМИРЕЊА? Откривено јесу ли Вилијам и Хари закопали ратне секире због болести оца

Хари је још у јануару 2022. године признао да није у најбољим односима са братом Вилијамом, а погелдајте да ли се у међувремену нешто пременило

1707291944_Foto-Profimedia-Vilijam-i-Hari.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Сусрет војводе од Сасекса, принца Харија (39) и његовог брата Вилијама (41), принца од Велса, није планиран, пише Би-Би-Си. Чим се сазнало да ц́е војвода од Сасекса стиц́и у Лондон да подржи свог оца, краља Чарлса ИИИ. (75), коме је недавно дијагностикован рак и који је у понедељак почео да се лечи, британски медији почели су да спекулишу да би брац́а могла да се помире.

Хари је стигао у Лондон у уторак. Када је стигао у Кларенс Хаус, где му сада живи отац, фотографисали су га бројни фотографи. Хари је у Лондон стигао сам, без супруге Меган Маркл и њихово двоје деце, Арчија и Лилибет.

Верује се да су принц Хари и краљ Чарлс ИИИ. нису видели од Чарлсовог крунисања, које се одржало почетком маја 2023. године.

- Ово је добро - рекао је извор магазину Пеопле.

- Надам се да ц́е Хари у једном тренутку довести своју децу у Лондон. То би било лепо - додао је извор.

Војвода од Сасекса је у својим мемоарима "Резерва", који су изашли у јануару 2022. године, открио да није у најбољим односима са својом породицом, укључујуц́и брата Вилијама.

Годину дана након што је „Резерва” изашла, ништа се на том плану није променило, тврди новинар и писац Омид Скоби. Штавише, Скоби, аутор књиге „Ендгаме: Инсиде тхе Роyал Фамилy анд тхе Монарцхy'с Фигхт фор Сурвивал“ тврди да су односи Харија и Вилијама сада толико хладни да показују равнодушност једни према другима.

Скоби је рекао да му је извор рекао да краљевска породица Харија сматра "обеглим" и да Вилијам дели то мишљење. Тајмс пише да су се Хари и Вилијам посвађали и пре него што је Хари ступио у везу са америчком глумицом Меган Маркл.

Брац́а, која деле добротворну организацију, нису могла да се сложе о томе како да спасу угрожене животиње у Африци о којима је бринула та организација. Тајмс је известио да је Вилијам мислио да би фокус требало да буде на пројектима и акцијама локалне заједнице, док је Хари имао тенденцију да буде интервенциониста.

(Јутарњи.хр)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas