Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Да ли је она најлепша такмичарка на ЕВРОВИЗИЈИ? Твитер гори због представнице Израела (ВИДЕО)

Ноа Кирел привукла је велику пажју, како својим вокалним способностима, тако и лепотом

1683700743_noakirel.png
Фото: Yоутубе/принтсцреен/ Еуровисион Сонг Цонтест
Oglas

Прво полуфинално вече такмичења Евровизија почело је вечерас, а у првој полуфиналној вечери издвојила се представница Израела, која је својим наступом запалила друштвене мреже.

Млада представница Израела је Ноа Кирел, а својим фантастичним изгледом привукла је пажњу многих. Ноа има 22 године и израелска је певачица, текстописац и глумица, а ове године добила је прилику да представља своју земљу на Евровизији песмом "Уницорн", што у преводу значи једнорог.

Многи су на Твитеру коментарисали њену лепоту, па су се ту нашли твитови попут "Ко је ова слаткица?", "Показала и доказала зашто је фавориткиња","Бијонсе јој није равна"...

Ноа иначе није има које је добила по рођењу. Након што се као девојчица разболела, рабин је њеним родитељима саветовао да јој дају има Ноа, које значи кретање, те је рекао да ће кад порасте бити плесачица, а својим плесом вечерас је дефинитивно показала да се изборила са свим недаћама, те сада остварује своје снове и представља своју земљу на најпрестижнијем музичком такмичењу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas