Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕКСТРЕМНО

ДА ЛИ ЈЕ ОВАЈ ПУТ ПРЕТЕРАЛА? Док КАРДИ БИ у кухињи спрема пиће, сву пажњу привукли су њени НОКТИ (ВИДЕО)

Карди Б, не хаје за практичности- њени нокти су из године у годину све дужи!

1669290936_profimedia-0432447788-CARDI-B-nasllovna.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Откако је прослављена реперка, Карди Би, ступила на сцену, многима су пажњу привукли њени шашави стајлинзи, али и избор маникира. Наиме, реперка воли да јој нокти буду екстравагантни, како по боји и шарама, тако и по дужини. Када говоримо о дужини њених ноктију, лимит изгледа не постоји.

Фото: Профимедиа

Прочитајте још: ПРЕПРАВЉАМ СКУПЕ КОМАДЕ ОДЕЋЕ, А ОНЕ КОЈЕ ВИШЕ НЕ НОСИМ ПОКЛАЊАМ СПРЕМАЧИЦИ: Милица Павловић открива непознате детаље о себи и о томе како бодри Орлове

У најновијем ТикТок видеу, Карди се појављује са љубичасто-пинк косом, и прави напитак који предлаже за празнике. Међутим, звезда видеа су дефинитивно њени- нокти! Обојени у светло лила нијансу, они су толико дуги па је право чудо како успева са њима да направи напитак.

@иамцардиб

И ПРОМИСЕ YОУ! Тхе бест холидаy дринк🎄🎁……Тхат пепперминт wхип схот хиттинг дифферент!

♬ оригинал соунд - Царди Б

Многи фанови су у коментарима хвалили њен изглед и енергију, а има и оних који су се чудили:

-Како успеваш да функционишеш са толиким ноктима? запитао се један од њих
-Лепо изгледаш, али како одржаваш хигијену са тим канџама...ако знаш на шта мислим- додао је неко

Прочитајте још: Анастасија Ражнатовић стигла у Катар како би подржала Гудеља: У црном топу показала трбушњаке (ФОТО)

Било како било, изгледа да то Карди не смета, па чак корисит нож како би промешала шејк који је направила.
Иако се раније чинило да су јој нокти предуги, изгледа да је то било само 'загревање' за нове дужине.

Какви су ваши утисци?

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas