Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Да ли ју је преварио са 14 жена у кући у којој је снимила спот? Мајли Сајрус покренула лавину песмом која је преслушана 100 милиона пута за 5 дана

Најновија песма поп певачице Мајли Сајрус послата је најпопуларнија у 2023. године, а година је тек почела!

1674299274_profimedia-0431319797.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Одмах по њеном избацивању покренуте су нове теорије о њеној дугогодишњој вези са глумцем Лиамом Хемсвортом. Стихове су многи повезали са тиме да су аутобиографски и да се односе на њену бившу љубав, ипак, певачица се још увек није огласила. Један од навода који обилази свет је и да је Лиам Хемсворт варао Мајли Сајрус.

Сајрус и Хемсворт су се венчали 2018. године, а објавили су раскид девет месеци касније, 2019. Пар је дефинитивно имао успоне и падове, укључујуц́и прилично катастрофално искуство крајем 2018. када су пожари у Калифорнији захватили њихов дом у Малибуу. Мајли спомиње катастрофу у првом стиху "Саградили дом и гледали како гори".

Да ли је Лијам Хемсворт заиста варао Мајли Сајрус?

Ово заправо никада није потврђено. Гласине на друштвеним мрежама почеле су када је Мајли (30) објавила песму "Фловерс" на Хемсвортов 33. рођендан. Песма се јасно односи на везу која је прекинута, па је све одмах упутило на Лиама.

Пар се упознао на снимању филма "Последња песма" 2009. године и прошетао црвеним тепихом као пар на премијери филма 2010. Сајрус и Хемсворт су потом прошли кроз низ раскида, пре него што су се верили 2012. али је та веридба на крају отказана. Ипак, од 2013. до 2017. су обновили везу, а венчали су се 23. децембра 2018, убрзо након разорног пожара у коме је њихова кућа уништена, најавили су развод само девет месеци касније, у августу 2019.

Прочитајте још: Фотографија Јована Мемедовића из СТУДЕНТСКИХ дана: Један ДЕТАЉ је свима запао за око (ФОТО)

Твитером су се тада прошириле гласине да је на снимању музичког спота Хемсворт наводно преварио Мајли са 14 жена.

- Куц́у у којој је снимљен музички спот за „Цвец́е” Мајли Сајрус, претходно је користио Лијам Хемсворт да вара Мајли са више од 14 жена док су били у браку - навод је који се појавио на Твитеру, али сам твит није верификован. Ипак, постао је виралан, преносе страни медији Стyлецастер.

Мајли се о наводним превара није скоро оглашавала. Она се 2019. године огласила на Твитеру како би се позабавила гласинама о неверству у њеном браку са Хемсвортом.

Прочитајте још: Сузана Манчић причала о НАЈТЕЖИМ моментима у животу: "Када паднеш у БЛАТО мораш да устанеш и наставиш даље"

- Могу да признам много ствари, али одбијам да признам да је мој брак прекинут због преваре. Лијам и ја смо заједно деценију. Рекла сам то раније и остаје истина, волим Лиама и увек ц́у волети - рекла је певачица тада својим пратиоцима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas