· · Коментари: 0

Да ли препознајете девојчицу са слике? Данас је остварила СНОВЕ и постала једна од наших најпознатијих глумица (ФОТО)

Удала се за 10 година старијег колегу и са њим има две ћерке

1661509386_sloboda.png
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - слобода.артистиqуе

Преслатка девојчица са слике је глумица Слобода Мићаловић. Она је данас једна од наших најпознатијих глумица, а иза себе је оставила бројна остварења.

Удата је за колегу Сергеја Ћетковића, а са њим има две ћеркице Веру и Милу. Недавно је напунила 41. годину, а тим поводом су јој бројне познате личности упутиле честитке. 

 

Глумица је поделила фотографију на којој је самој себи пожелела оно што јој највише треба, а то је да мање брине, а да више ужива у животу.

Прочитајте још: Говорили су да је сређивала подочњаке: Глумица оштро демантовала, па нагласила - "Још ми не сметају у толикој мери"

- Када затворим очи и угасим пламен свећица што трепере на торти, пожелим само да мање бринем, а да више пустим. И да мање мислим, а више осећам: море, кишу, ветар, мир, тренутак, вино, руке, љубав... Живот - писало је на слици, на Слободином профилу.

 

Публика је памти по улогама у остварењима "Рањени орао", "Тајна винове лозе", "Непобедиво срце", "Зона Замфирова", "Мјешровити брак", али и бројним другим.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.