Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Да ли препознајете ПЕВАЧИЦУ са слике? Њени хитови се и данас певају, а кума јој је "СРПСКА МАЈКА" (ФОТО)

Много година је прошло од тад, али шарм је остао исти.

1634978492_Untitled.png
Фото: Принтскрин/Инстаграм/foto.nostalgija
Oglas

На Инстаграм страници која објављује слике познатих из прошлости, налетели смо на фотографију симпатичног девојчурка и нисмо могли одмах да препознамо да се ради о једној од најутицајнијој певачици данашњице.

Прочитајте још: МОЖЕ ЈОЈ СЕ: Парис Хилтон направила СПИСАК ПОКЛОНА за свадбу, наручила сет тањира од 10.000 долара и то није једина "ЛУДОСТ"! (ФОТО/ВИДЕО)

Власница највећих фолк хитова

Како су написали поред фотографије, ради се о Вики Миљковић. Да ли бисте је препознали?

Виолета Вики Миљковић је рођена 18. децембра 1974. године у Нишу. Завршила је средњу музичку школу “Др Војислав Вучковић, а потом музичку академију у Приштини.

Њени родитељи Зорка и Светомир нису подржали њену идеју да постане певачица, али је Вики и поред тога објавила свој први албум 1992. године. Већ следеће године издала је албум “Хајде води ме одавде” са кога су се издвојила два велика хита “Хајде води ме одавде” и “Кока-кола, малборо, Сузуки” који су били популарни и у бившим југословенским републикама.

Уследили су албуми: Свадбе неће бити (1996), Тунел, (1997), Кад пукло да пукло (1998), Окрећем ти леђа, туго (2001), Године (2003), Мариш ли (2005), Махи, махи, (2009). Са албумом “Мариш ли” 2005. године Вики је постала највећа музичка звезда у земљи јер су све песме (“Махи, махи”, “Празан стан”, “Разлика”, “Несаница”, “О како боли”, “Да ли си добро спавао”, “Обележена”) постале хитови.

О њеној популарности у то време сведочи и први солистички концерт у Београду 2006. године пред 8.000 људи. Вики Миљковић се 2007. године удала за музичара Драгана Ташковића са којим има сина Андреја.

Познато је да њено пријатељство са Светланом Цецом Ражнатовић датира годинама, а прерасло је чак и у кумство.

Цеца и ја се знамо одавно. То датира од детињства, преко 40 година, то није естрадно кумство, него право пријатељство, право кумство. Јако смо велика подршка једна другој и приватно и пословно - рекла је Вики Миљковић за Новости.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas