Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Даница Црногорчевић објаснила како изгледа њен живот од кад је мама четворо деце: "Трудим се да што више будем насмејана"

Етно певачица, Даница Црногорчевић, и њен супруг, свештеник Иван Црногорчевић, постали су родитељи по четврти пут крајем августа прошле године када је на свет дошао дечак коме су дали име Сава.

1704366883_dama_gentelmen_nagrada_11052021_0003.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Даниица и Иван су родитељи и Касијани, Јовану и Ђурђији, а сад је певачица открила како се сналази од кад је мама четворо деце.

– Све што стварамо, све песме настају баш у кругу породице. Пошто нас има баш доста, нас сад већ шесторо, то је сасвим довољно за највећу подршку. Али поред тога, имамо и ширу породицу, наше кумове, пријатеље, који су нам такође велика подршка – рекла је Даница за Информер и открила да ли јој је тешко да балансира између каријере и породице:

– Искрено, ово не доживљавам као неку каријеру и нисам почела овим да се бавим да бих остварила каријеру, већ своје певање доживљавам као својеврсну мисију да на прави начин представим праве хришћанске традиционалне вредности, као и културу и уметност нашег народа. Свакако супруг и ја имамо добру организацију, али у свему томе ми имамо и приоритете, а то су наша деца и целокупна породица, онда долази његова служба и уклапамо у све то понеки концерт, наступ…

Даница је објаснила како изгледа њен типичан дан:

- Дан изгледа тако што не спавам, за мене нема ноћи и дана (смех). Мени је све то исто, пошто је бебица још увек мала. Трудим се да што више будем насмејана због своје деце и супруга, да нервозу због мањка сна не ширим око себе. Кад сване јутро, улазим у кухињу, спремам шта треба за тај дан, доручак, ручак, ужине, све оно што сваку жену чека од посла у кући, чека и мене. И кад се вратим с неког већег концерта, мој дан је исти, нема никакве разлике. Чак се некад деси да не могу да испратим како је било на концерту и да испратим објаве, нити да сумирам утиске. Некако сви заједно уживамо у томе и битно је да ту своју енергију чувамо и штедимо за оно што нам је приоритет - да деца не осете недостатак пажње - рекла је Даница за Информер и објаснила да ли постоји још нешто што јако жели:

– Можда бих волела мало више да путујем, обиђем неке велике светиње, попут Јерусалима. И Грузију бих јако волела да видим. Ето, можда то. А мој највећи сан је већ остварен, а то су мој муж и здрава деца! – закључила је певачица.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУданица

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas