Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дара Бубамара открила детаље сукоба са Јеленом Карлеушом: "Сујета је чудо"

На велико пријатељство је дефинитивно стављена тачка

1668411175_dara-bubamara-jelena-karleusa.jpg
Oglas

Пре неколико дана у медијима је ођекнула вест да су певачице поново у сукобу, након што је Дара Бубамара на Инстаграму објавила снимак на коме ужива у вечери и грли се са Цецом Ражнатовић.

Прочитајте још: Она је НЕСУЂЕНА КРАЉИЦА ЗМАЈЕВА: Могла је да стекте СВЕТСКУ славу али није успела - "Срце ми није било на месту"

Снимак је веома изнервира Јелену Карлеушу, која је одлучила да блокира Дару и тиме стави тачку на њихово пријатељство. Након што је ЈК изјавила да све иде на Дарин образ, огласила се и Бубамара, која није штедела дојучерашњу пријатељицу.

- Никада нисам питала, ко се са ким дружи. Таква питања постављају само искомплексирани, сујетни и несигурни људи. Знаш ону песму: "Ко се с нама дружи, живот му је дужи, а ко са мном није, ни за к*рац није (смех). Ја сам жена коју сви воле и омиљена сам. Могу са свим колегиницама да се дружим, ја сам омиљена... Мени је мој отац који је за мене био бог отац, никад није говорио шта ћу да радим. Коме се не свиђа, не мора да гледа и то је то.. - истакла је Дара, па се конкретно дотакла и свог односа са Карлеушом:

- Не бих уопште размишљала о Карлеуши. Свако ради себи, не ради мени. Ја нисам ништа радила. Ја сам чиста. А те приче, о том помагању, то... Шта сам ја све помогла што она и зна и што не зна, па нисам причала о томе. Јер сам ја - госпођетина и нећу причати ни ружне ствари ни лепе. Нек се то сад заврши како се заврши, њен избор и њена ствар. Сујета је чудо! - шокирала је Дара и додала:

- Трудим се да будем са свима океј. Ко је некоректан, само имам амнезију. Не радим му ништа, не желим му зло. То је јако мало људи. Са свима сам добро, са свима се слажем. Како каже један мој другар: "Ко са Даром није добар, тај је стварно лош". Вероватно им је досадно. Ја много радим, зарађујем.. Немам времена да пратим шта и ко, како.. Чујем од фанова кад ми пошаљу - завршила је Дара за Курир.

Подсетимо, ЈК је изјавила да Дари ништа не замера и да се увек трудила да јој максимално помогне.

Прочитајте још: Мирослав Илић испричао како се УПОЗАНО са супругом Гоцом: Певач се присетио гимназијиских дана

- Ја Дари не могу да забраним, ни са ким ће она да се дружи, нити шта ће да ради. Она је одрасла жена. Њој то иде и на име, и на образ, и на част шта ради. Нећу да јој замерам, нити да је преваспитавам. Она има право да се понаша према другима како мисли да треба. Ја сам била на њеном концерту, свим силама сам се трудила максимално да јој помогнем. Она је тада била у једној животној не баш сјајној ситуацији. Помогла сам јој од срца и људски. И опет бих. И не само њој, већ и сваком колеги. Не тражим ништа заузврат, нити ја браним било коме да се дружи са неким, зато што сам ја, на пример, нешто неком учинила. Напротив, онда то не би било фер. Пустите Дару, нек живи и нек ради како она мисли да треба - рекла је медијима Карлеуша.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas