Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дарко Лазић открио са каквим ПРОЗИВКАМА се суочава: "Па био је и ред, није се ЖЕНИО шест месеци" (ФОТО)

Певач објавио прозивке на свом Инстаграм профилу

1670832285_Foto-Printscreen-Instagram-darkolazicofficial.jpg
Фото: Принтсцреен/Инстаграм - дарколазицоффициал
Oglas

Певач Дарко Лазић је пре неколико дана оженио девојку Катарину. Цело венчање су организовали у тајости, тако да ни његови најближи нису знали да је стао на "луди камен". Посебно увређена је била његова мајка, која је истакла да је Дарко другачији од када је са Катарином. Сматра да је она крива за то шро она и Дарков брат нису били позвани на венчање.

Неки медији су пренели да је разлог ове нагле одлуке то што је Катарина трудна, међутим, то још увек није потврђено од тране младенаца.

Прочитајте још: "Не подносим алкохол, али пио сам да се докажем": Мирослав Илић признао - "У једном пијанству спалио сам супрузи гардеробу" (ФОТО)

Ова вест је ођекнула на друштвеним мрежама, па се Дарко због своје прошлости, нашао на мети различитих коментара. Један од њих је поделио на свом Инстаграму.

 - Е, нисмо вам рекли. Оженио се Дарко Лазић! Па био је и ред, није се женио шест месеци сигурно - пише на фотографији коју је певач прокоментарисао емотиконима који плачу од смеха.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - дарколазицоффициал

Подсетимо, Дарко иза себе има брак са Аном Севић, са којом има ћеркицу. Био је и у вези са Марином Гагић, са којом има сина, а у дугој вези био је и са колегиницом Барбаром Бобак.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas