Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Дарко Лазић проговорио о бившој супрузи: "Ана је испала велики је човек"

Певач испричао до сада непознате детаље

1611503256_darko.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Прва
Oglas

Дарко Лазић, неко време био је у затегнутим односима са бившом супругом Аном Севић, када је оптужио да му годину дана није дозволила да види ћерку Лорену. Ипак, певач се јавно извинио и открио да су њих двоје у сада веома коректним односима.

Прочитајте још: Марина Туцаковић после дужег времена у јавности: Ево како изгледа (ФОТО)

- Ми смо у коректним односима, чујемо се стално око детета. Никада нисмо били у свађи, само смо имали неке нерашчишћене ствари, а то смо завршили - рекао је Дарко и додао:

- Сад је све супер, све долази на своје. Тужба за алиментацију о којој се пише не постоји. Шта је било било је, нешто треба да остане међу нама. Само ћу да кажем да је све рашчишћено. Чим сам сазнао да се породила, хвала милом Богу, пожелео сам да тај мали анђео буде жив и здрав - каже певач и открио да јој је честитао рођење ћерке.

- Њој и Даниелу сам пожелео пуно среће. Ана је упознала Алексеја, ишао сам са њим по Лорену и мислим да га је тада видела. Преко телефона јесте сигурно. Кад сам рекао да ми није дала годину дана да видим Лорену, све је то изречено у неком бесу. Ја сам се погрешно изразио.  Кад је човек бесан, свашта каже. Битно је да је сада све лепо и да ће бити. Разне ствари ти се скупе, изнервираш се на глупост и одреагујеш. Али, хвала Богу, па се све врати на нормалу кад су зрели и нормални људи. Ана ми је изјавила саучешће кад ми је отац преминуо. Послала ми је сузу, пошто није могла да дође на сахрану јер се тек породила - испричао је певач и додао:

- Леп венац је послала у њено и Лоренино име. Свака јој част на томе. Испала је велики човек. Она никад није била нечовек. Ми у афекту свашта кажемо а не мислимо. Величину човека показује то колико може да опрости - рекао је Лазић.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas