Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Деца не знају ко смо ми, ни чиме се бавимо": Ана Ивановић о породици и почетку љубави са Бастијаном

Ана Ивановић искрено је говорила о супругу и деци

1694500119_882f313994e331a923f6c0252f15a3a814ee3d98.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Док у делиће њеног дана и живота можемо да завиримо на друштвеној мрежи Инстаграм, Ана Ивановић ретко кад даја интервјуе и говори у јавности.

Некадашња успешна тенисерка и њен супруг, немачку фудбалер, Бастијан Швајнштајгер, се труде да живе живот ван очију медија, како би њихова деца живела максимално нормалним животом.

- Волимо да држимо до приватности и да заштитимо децу. Одувек сам била интровертна и волим да имам своју приватност. Кроз године сам имала осећај да су се моје речи преносиле на погрешан начин. Нисам имала страх од камере, али никада се пред њима нисам осећала пријатно - каже бивша тенисерка у емисији Мире Адање Полак на "РТС-у".

Ана је по први пут говорила о свом односу са супругом и објаснила је да ли је одмах знала да је он права особа, особа са којом жели да има породицу:

- Мислим да свака жена то осети. Одмах сам осетила... У погледу, мислим да очи никад не лажу, када у очима видиш и осетиш нешто. Тај осећај и док смо били пријатељи да се знамо одавно... Он мени сваким даном даје ту сигурност. То је јако важно и велики луксуз. Он је мој глас разума, увек је ту, ја сам доста емотивна... Тешко могу да опишем, али увек ме разоружа са одговором, приступом, питањем, да кад мало размислим схватим да треба да се смирим. Ја волим да се такмичим, волим да будем боље, али сам схватила да не могу да будем на сто страна, он ми доста помаже да каналишем ствари, да одвојим оно што је важније од оног што није. Ми смо два менталитета, али смо се тако лепо уклопили. Наш менталитет је ватра и њему се то допада. Он воли да дође овде и да буде део наше породице и да излази са другарима. Са друге стране, они су доста другачиији, све је организовано, све се анализира, планира и ја имам то, волим да будем организована - каже Ана Ивановић Мири Адањи Полак.

Ана и Бастијан имају тројицу синова, а како каже бивша тенисерка, са њима потпуно уживају и труде се да они још увек не схвате ко су заиста мама и тата:

- Са децом уживам. Заиста сам срећна што сам могла да имам каријеру до неких година, где после могу да се посветим деци. То ми је приоритет да се што више ради са децом. Пресрећна сам што то могу. Мени је у крви да радим, али сам ствари поставила тако да су ми они приоритет. Уживам са њима, они расту, сваки пут су неке нове и интересантне ствари са њима.

- Трудимо се да задржимо приватност. Нама је веома динамично и занимљиво, али не сматрамо да то треба да делимо са другима. Покушавам да вредности по којима сам расла пренесем и на своју децу. Трудимо се да имамо нормалан живот са децом. Они ни не знају ко смо ми, ни чиме се бавимо... Имала сам две симпатичне ситуације са старијим сином прошле године, зауставили су ме на улици да се сликамо, а када сам га питала да ли зна зашто су ме зауставили да се сликамо, он је рекао не, а ја сам му рекла да је то зато што су чули да сам јако добра мама. Други пут ме је питао да ли су ти људи са којима се сликам моји пријатељи, ја сам му рекла да јесу... - испричала је кроз осмех Ана.

Како каже, не жели да њени синови имају притисак славе и успеха својих родитеља током каријере.

- Знам да то није заувек могуће, али докле год је могуће да се одржи то да не знају чиме смо се бавили... Сматрам да свако зна шта је позив, не желим да стварам притисак својој деци ако пожеле да се баве спортом којим смо се ми бавили или неким другим спортом. Чак ми ни не дају да са њима станем на тениски терен, кажу ми: "Не, не мама ти не знаш, пусти тату...". Штагод да они изаберу, не желим да имају притисак да буду неко и нешто само зато што смо ми били неко и нешто у том спорту - рекла је наша прослављена тенисерка.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas