Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Десет познатих личности које НЕМАЈУ звезду на ХОЛИВУДСКОЈ СТАЗИ СЛАВНИХ: Списак је изненађујућ!

Холивудска Стаза славних настала је као туристичка атракција шездесетих година прошлог века. На њој се налази преко 2.700 звездица.

1647605982_pjimage-25-.jpg
Фото: Профимедиа/ Епа
Oglas

Звездице су смештене на тротоарима 15 блокова Холивудског булевара и три блока улице Вајн у Холивуду у Калифорнији.  На њима се налазе имена музичара, глумаца, редитеља, продуцената, музичких и позоришних група, измишљених ликова и других личности.

Ко се не налази на Стази славних у Холивуду?

Добијање звезде на Стази славних није тако једнсотавно, на то чак не утиче ни то да ли особа има Оскара, Гремија или било коју другу престижну награду.

Прочитајте још: Краљица Летиција у НАЈТРАЖЕНИЈОЈ БОЈИ за пролећну сезону: Обукла нежно одело са којим нема грешке (ФОТО)

Кандидат прво мора да буде номинован, да пристане на номинацију, а онда плату 40.000 долара за звезду, пише Хола. Они такође морају да прођу темељно испитивање каријере, награда и добротворног рада, да би на крају присуствовали јавној церемонији откривања звезде у року од пет година од њихове номинације.

Тако да, нико не би могао да помисли да се имена ових десет познатих личности још увек нису нашла на Стази славних.

Анђелина Џоли

Анђелина Џоли је једна од најславнијих холивудских глумица. Има три награде Златни глобус, две награде Удружења филмских глумаца и Оскара.  Ипак, она још увек нема звезду на холивудској Стази славних. Разлози за то нису познати.

Бред Пит

Као и његова бивша супруга, Бред Пит такође тек треба да се појави на познатој стази.

Леонардо ди Каприо

Леонардо је још једна славна личност са без звезде на холивудској Стази славних. Сматра се једним од најцењенијих холивудских глумаца. Иако та част тек треба да буде додељена, 2019. је покренута петиција да глумац Титаника добије своју звезду.

Прочитајте још: Елегантно, софистицирано и дамски: Стајлинг Емине Јаховић инспирација свакој жени (ФОТО)

Бијонсе

Популарна певачица такође нема своју звездицу. Добитница је Гремија 28 пута,а продала је преко 118 милиона плоча као соло извођач.

Мадона

Мадона често носи епитет краљице поп музике. Оборила је рекорде продаје широм света и нема звезду на холивудском Булевару славних. Певачици је 90-их година понуђена њена звезда, али је из непознатих разлога одбила понуду.

Џулија Робертс

Џулија Робертс је била једна од најплац́енијих холивудских глумица током 90-их. Међутим, она је још једна позната личност која је одбила понуду у прошлости. Међутим, 2019. године Комисија за избор на Стази славних Холивудске привредне коморе открила је да је звезда нови потенцијални добитник. Међутим, церемонија откривања тек треба да буде заказана, пише Хола.

Џорџ Клуни

Џорџ Клуни је номинован за звезду још 2000-их и прихватио је понуду, међутим, није могао да пристуствује откривању звезде, што значи да церемонија није могла да се одржи.

Прочитајте још: ЏЕНИФЕР ГАРНЕР одабрала креацију познате СРПСКЕ ДИЗАЈНЕРКЕ: Одушевила у елегантној тоалети (ВИДЕО)

Кање Вест

Кање Вест је још један признат уметник који није добио своју звезду.

Опра

Опра Винфри сматра се једном од најмоц́нијих жена на свету. Редовно се налази на листи најутицајнијих људи на свету. Она тек треба да добије звезду на Стази славних.

Роберт де Ниро

Роберт де Ниро има седам номинација за Оскара и две победе. Међутим, такође нема своју звездицу у Холивуду.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas