Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Детаљи свадбе омиљеног ТРАГАЧА из "Потере": Млада носила плаву венчаницу, а у ово је земља у коју ће отпутовати на медени месец (ФОТО)

Младенци уживају у првим данима брачног живота

1662122597_Foto-Printscreen-Facebook-Jelena-Stevanovic-YouTube-Damjan-Petrovic.jpg
Фото: Принтскрин Фејсбук/Јелена Стевановић/Јутјуб принтскрин/Дамјан Петровиц
Oglas

Жарко Стевановић, Трагач из квиза "Потера", оженио је дугогодишњу девојку Јелену. Венчање је одржано крајем августа у ресторану на Вилиним водама, у кругу најближих чланова породице и пријатеља.

"Јелена је понела највећи терет планирања. Још у марту смо завршили скоро све обавезе, па је само остало да сачекамо неколико месеци до заказаног датума", рекао је Жарко који је на венчању носио тамноплаво одело, а млада хаљину у нешто светлијој нијанси.

"Одувек сам волела практичну гардеробу, па самим тим није било говора да обучем класичну венчаницу, већ хаљину једноставног кроја. С обзиром на то да нам је обома плава омиљена боја, лако смо се ускладили", рекла је Јелена за Хелло.

Фото: Принтсцреен/ Фацебоок - Јелена Стевановић

Прочитајте још: Ко је СНАЈКА Лепе Брене? Сви је знамо као глумицу, завршила је два факултета, водила је емисију, а била је и мис Косова и Метохије (ФОТО)

Жарко је раније открио и да је садашњу супругу упознао на концерту групе Легенде, коју Јелена воли да слуша:

"Отишао сам да бих помогао другу, мом пријатељу из квиза, а Јеленином са факултета. Имао сам задатак да "одвучем" Јелену на страну, да би он могао да се удвара њеној другарици. На крају од њихове романсе није било ништа, а међу нама се родила љубав", испричао је Жарко.

 

Њих двоје већ неко време живе заједно, па им је ванчање било само формалност. 

- Другачије је само Јеленино презиме, убудуће ће се презивати Стевановић. И да, руке су нам незнатно теже због бурми - каже уз смех Жарко за Хелло.

Они су открили и дестинацију на којој ће провести медени месец.

- Посебно нам је драго што смо тај чин обавили у присуству свих битних људи, оних које неизмерно волимо. Уживамо у првим данима брака и радујемо се предстојећем меденом месецу, који ћемо провести у Турској. Тамо смо пре неколико година били на савршеном одмору, па нисмо ни размишљали о некој другој дестинацији - каже она.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas