Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДЕТАЉИ ВЕНЧАЊА АНАСТАСИЈЕ И ГУДЕЉА: У Цециној вили данас је посебан дан - ево ко је присуствовао тајној церемонији (ФОТО)

У Цециној вили на Дедињу данас је озваничена љубав између младе музичке звезде Анастасије Ражнатовић и фудбалера шпанске Севиље и репрезентације Србије Немање Гудеља

1716899841_Foto-Shutterstock-Printscreen-Instagram-ac3isb4ck.jpg
Фото: Схуттерстоцк, Принтсцреен/ Инстаграм - ац3исб4цк
Oglas

Церемонији су присуствовале породице Ражнатовић и Гудељ, које су са радошћу дочекале овај посебан тренутак. Атмосфера је била испуњена срећом и љубављу, а сваки поглед и осмех присутних говорио је више од хиљаду речи. Породице младенаца су са поносом посматрале како њихова деца започињу ново поглавље заједничког живота.

Анастасијин кум био је њен најбољи пријатељ Љубомир Тозев, а Немањи је кум био дугогодишњи пријатељ Горан Телебак.

Анастасија је заблистала у посебној хаљини коју је одабрала за овај тренутак, док је Немања поносно држао за руку своју вољену супругу. Ова посебна веза, која је расла и јачала кроз време, сада је крунисана грађанским венчањем. Црквено веначње Анастасије и Немање одиграло се 14.јула прошле године!

- Сви смо пресрећни и јако смо се радовали овом дану! Желим им да се воле и поштују, а да све што живот носи пролазе у љубави - изјавила је Цеца овим поводом за београдске медије.

Након церемоније, уследило је весеље у кругу чланова породице, где су се славили љубав, заједништво и будућност коју Анастасија сада Гудељ и Немања граде заједно.

Церемонији су присуствовали и Цецини родитељи са којима се Вељко фотографисао.

Фото:Принтсцреен/ Инстаграм - ац3исб4цк

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas