Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дијани је једна ПЕВАЧИЦА посебно прирасла к срцу: Постале су блиске пријатељице, а уз њене песме ужива цела породица Ђоковић

Погледајте о којој певачици са наше јавне сцене је реч

1700400075_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-X-Pluton45873221.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Принтсцреен/ X - Плутон45873221
Oglas

Дијана Ђоковић је уз свог сина постала добро познато име јавности, а једна славна певачица важи за њену добру пријатељицу.

Дијана Ђоковић постала је добро познато име на јавној сцени. Мајка тројице синова, Новака, Марка и Ђорђа, уз најстаријег, најбољег тенисера света, постала је неко за кога сте сигурно чули.

Ипак, она се труди да успешно очува своју приватност и не оглашава се често за медије.

Свакако, са супругом Срђаном и остатком породице увек је ту да бодри Новака у његовим новим успесима и неретко га прати из ложе на његовим важним мечевима, а заједно прослављају све победе.

Породица Ђоковић важи за људе који обожавају да се веселе, а њихове прославе су обично медијски испраћене.

Ђоковићи уз песму обележавају све важне поводе, а једна певачица коју врло радо слушају и приватно јесте Дијанина пријатељица.

У питању је Ана Бекута, коју смо видели на снимцима с друштвених мрежа како увесељава песмама на слави Ђоковића.

 

Дијана и Срђан је радо слушају уживо, па су једну Нову годину прославили уз Анине песме.

Мајка најбољег тенисера била је и једна од гостију на прослави Аниног 60. рођендана у септембру 2019. године. Међу званицама су тада биле и њене колеге, као што су Снежана Ђуришић, Вики Миљковић, Саша Поповић и Сузана Јовановић, Милица Павловић, Ацо Пејовић... 

Осим тога, Ана Бекута је и Дијанина блиска пријатељица, а њих две биле су велика подршка једна другој током тешких тренутака.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas