Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Добра дела су једина права вредност": Никола Роквић потпуно искрено о васпитању наследника - "Имамо обавезу да учимо децу да буду хумани"

Певач је истакао шта сматра најбитнијим у свом браку и васпитању деце

1686903864_srbi_za_srbe_13062023_0092.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Певач Никола Роквић и манекенка Бојана Баровић поносни су родитељи Леоне, Симеона и Ангелине. Никола је својевремено говорио да су деца највећа радост и срећа коју човек може да спозна. Сматра да су добра дела једина права вредност човека, као и то да се деца угледају на наша дела.

- Сва деца су хумана, нажалост, људи се после кваре и ту је кључно васпитање и обавеза нас старијих да усмеримо децу и одрасле да буду хумани. Добра дела су једина права вредност коју човек може да поседује и која не може никако да буде одузета - започеп је причу за "Блиц", па додао:

- Кварио сам се и ја, сви се ми кваримо, али се трудим да исправљам грешке и будем бољи. Породица је кључна, усадила ми је праве вредности, и наравно моја вера и традиција. Права породица је усмерена ка деци и учењу наследника да буду првенствено људи, да се кроз разговор утиче на њих, али више кроз понашање и сама дела. Поштовање узајамно и добар однос оца и мајке и поштовање вере.

Сматра да деца треба да буду поштеђена неких ствари, као и информација и садржаја који допире до њих:

- Морамо да их штитимо до одређеног периода, не смеју да гледају све те ствари на телевизији, не смемо да преносимо на њих те потешкоће јер су мали и не схватају то на прави начин, та њихова креација у мислима може да доведе до последица. Та дечја мала леђа нису за ове трагедије. Трудили смо се да не причамо пред њима о томе и да их заштитимо колико можемо, али када су отишли у вртић су чули, ипак смо успели да им објаснимо све из другог угла - закључио је.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas