Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДОБРО ЧУВАНА ТАЈНА: У овог чувеног певача је била заљубљена Неда Арнерић

О глумици Неди Арнерић многи су мушкарци у бившој Југославији маштали и потајно јој се дивили. Поједини су јој отворено изјављивали љубав, а она је сама признала да је један музичар једини мушкарац у кога је она била заљубљена, а да напослетку међу њима није било ништа.

1708861355_b4ced6a81294c367f01708c3329a3142fd18098d.jpg
Фото: Новости архива
Oglas

Упознала га је као петнаестогодишња девојчица, када је са њим глумила у филму „Вишња на Ташмајдану“ и тада јој је и освојио срце.

‒ То је један од ретких мушкараца у кога сам се ја заљубила, а да међу нама није било ништа и то само зато што је између нас стајала његова уметност. Тешко ми је да говорим о њему, нарочито док слушам капи кише. Не желим да будем патетична. ‒ рекла је Неда Арнерић за Хелло 2015. године поводом вести о смрти овог великог уметника.

Реч је о Арсену Дедићу.

‒ Много је волео да буде освајан и препуштао се веома лако ‒ присетила се. ‒ Кад је био млад, пре Габи, у сваком граду имао је по две девојке, а мени се испречила његова уметност и мојих 15 година које су биле праве дечје. Од мене је тада био дупло старији, што је за девојчицу велика старосна разлика, иако су такве везе данас модерне.

Додала је да је код Арсена ценила што је одолевао свим изазовима.

‒ Велика је ствар што је успео да сачува брак. Био је породичан човек, изузетно везан за Габи, сина Матију, унуку Лу, као и за ћерку из првог брака Сандру. Габи је била његов животни одабир и највећа љубав, ту нема дилеме.

Сећање на своју младалачку занесеност дивна Неда Арнерић завршила је речима:

‒ То је више била нека врста платонске љубави, преко његове уметности. Обожавала сам његове албуме и књиге поезије, па више нисам умела да разликујем ко је Арсен лично, а ко је Арсен уметник, и самим тим у кога од њих двојице сам била заљубљена.

(Н Портал)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas