Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Док је Огњен Амиџић већ упловио у нову везу: ГДЕ ЈЕ И ШТА РАДИ ДАНИЈЕЛА ДИМИТРОВСКА?

Испливали детаљи из живота бивше жене водитеља

1681295114_aleksandra_prijovic_01012023_0042-Danijela-Dimtrovska-ATA.JPG
Пхото: Профимедиа
Oglas

О Амиџићу се последњих дана много говори, а сада је и његова нова девојка Мина Наумовић потврдила гласине, објавивши фотографију са посветом Огњену. 
Водитељ се недавно развео од манекенке Данијеле Димитровске, након 10 година брака, а сада је откривено коме је припао заједнички стан на Дорћолу. Он је наставио даље, те је недавно потврдио да је у новој вези са колегиницом Мином, док је Данијела остала да живи са сином у њиховом стану на Дорћолу, што су откриле и комшије бившег естрадног пара.

Фото: АТА

- Огњена виђам скоро свако јутро и то јако рано. Обично око седам-осам ујутру. Понекад и викендом преко дана наврати. Нисам знала да има нову девојку, баш сам јутрос то видела по порталима. То ме је баш изненадило - рекла је радница кафића у близини, а онда је други комшија потврдио да је Данијела остала да живи у том стану на Дорћолу.

- Огњен не живи овде, него његова супруга Данијела са дететом. Тачно је то што су рекле остале комшије да га стално виђају, јер стално долази. Он и Данијела су остали у одличним односима, па некад и делују као да су још заједно. Са новом девојком га нисмо још видели, али им желимо сву срећу - рекао је љубазни комшија.

Иначе, како наводе домаћи медији, Огњена и Мину упознао је заједнички пријатељи, а након његовог развода почели су интезивније да се друже и он јој је понудио посао у емисији.

БОНУС ВИДЕО: 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas