Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ДОК САМ ДОБИЈАЛА БАТИНЕ, МИСЛИЛА САМ ДА МЕ ВОЛИ" Гоца Тржан о стравичном насиљу које је преживела

Певачица Гоца Тржан је говорила о својој прошлости, партнерима и насиљу које је преживела

1702801770_4ac5403a475529537a6557cc8e275ba1b1f11afe.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Гоца Тржан признала је јавно да је варала некадашњег партнера, а, како истиче, то се десило пре много година.

Говорећи о својим песмама, Гоца је истакла да се не може свести на једну песму, јер многе од њих садрже различите делове њеног живота, посебно оне које су повезане са љубавним искуствима и емотивним изазовима.

- Не могу себе да сведем на једну песму. У много песама је уграђено много делова мог живота. Знаш? Делова мојих срећно-несрећних љубави. Док сам снимала песму и албум "Загрли" раскидала сам са једним дечком, а већ сам била у вези са другим. Истина је, варала сам партнера - изјавила је Гоца за медије.

Увек крајње искрена, певачица није крила да је одрасла у скромним условима, али сигурна је да су љубав и нежност које је понела из родитељског дома нешто највредније чиме може да се похвали.

- Моји родитељи су стварали заједно, расли су заједно, нису имали ништа. Живели су у једној собици код тетка-Љубе. Онда је мој тата добио стан од војске, од 42 квадрата, на осмом спрату без терасе. Звали смо га голубарник. У том стану сам са својом породицом живела до 18. године, испричала је својевремено једна од најпопуларнијих певачица на поп-сцени.

Својевремено је испричала како је имала проблема са злостављачем.

- Да се разумемо, не ради се о мом бившем мужу, каже Гоца алудирајући на Ивана Маринковића. Туга, неверица и бол нису могле да надјачају љубав, макар оно осећање за које је Гоца мислила да је љубав.

- После првог удараца сам се борила, онда сам отишла, а потом сам се вратила. То је испрва било кошкање, уношење у фацу и онда дављење. Није ни било јутра пошто нисам спавала. Било је страшно, то је била озбиљна патологија. У неким тренуцима нас је та агресија спајала на неки начин, мислиш да је то љубав, а извињава ти се да више никада то не би урадио, прича Гоца и додаје:

- Док сам добијала батине, мислила сам да ме воли. У ствари, мислила сам да ће ме заволети ако га променим. Али онда сам схватила да ниједна жена неће успети да промени мушкарца - рекла је Гоца за медије.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas