Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ово је ДОМ у коме је сама подигла троје деце: МИНА ЛАЗАРЕВИЋ у стану који у њој буди много успомена (ФОТО)

Глумица показала дом у коме живи са својом децом

1658920204_kziuuttull.png
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - миналазаревиц
Oglas

Светао, простран стан у главном граду је дом Мине Лазаревић. Глумица је кутак у ком живи са наследницима Ивом, Луком и Марком модерно уредила, али назиру се и рестауирани детаљи, која је она лепо уклопила.

Уласком у стан прво што се види је уградна кухиња драмске уметнице за коју је она одабрала беле детаље и сиве уређаје. Тврди да доста времена проводи у њој јер од малих ногу воли да кува и посматра госте како уживају у њеним специјалитетима, а није тајна да јој и похвале на ту тему врло пријају. Кухињски део од трпезаријског и дневног боравка одвојен је шанком у боји дрвета, у који су економично смештене додатне фиоке.

Фото: YоуТубе/ Принтсцреен

Прочитајте још: "Патила сам јер су ме партнерио стављали брзо и без објашњења": Тања Бошковић најискреније о свом љубавном животу

Соба у којој глумица и њени мезимци највише времена проводе опремљена је белом гарнитуром, са зидова висе уметнине, а на прозору бела завеса са браон драперијама.

Фото: YоуТубе/ Принтсцреен

Дом Мине Лазаревић кутак је у ком драмска уметница највише слободног времена проводи. Ту проналази мир и инспирацију за нове улоге у којима је публика ових дана може видети, како у позоришту тако и на малим екранима.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas