Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Ђорђе Давид нахвалио Цецу: Ево како му је одговорила Јелена Карлеуша!

Ђорђе Давид научио је да се сналази и плива у свим водама те не чуди што је доскорашњу миљеницу Јелену Карлеушу лако заменио њеном ривалком и новом чланицом жирија "Звезда Гранда" Цецом Ражнатовић

1634194125_david.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Прва
Oglas

Иако о новој колегиници раније није имао речи хвале, рокер је ођедном воли и поштује, па је чак признао и да би радије отишао на ручак с њом него с "малом од скандала".

Прочитајте још: Знате га као менаџера. продуцента и најбољег пријатеља ЈЕЛЕНЕ КАРЛЕУШЕ, али ово је његова права ПРОФЕСИЈА (ФОТО)

Чини се да је музичарево недавно гостовање у емисији "Ред зоне", у којој је причао о односу с Цецом и Јецом, запалило друштвене мреже, а посебно су се ражестили фанови ЈК. То и не чуди, с обзиром на то да је Давид донедавно у звезде окивао управо Карлеушу, док је о њеној супарници имао мање лепо мишљење.

Међутим, чим је Јелена напустила такмичење у којем су донедавно заједно жирирали и када је на њено место дошла Ражнатовићка, Ђорђе се као сунцокрет окренуо ка њој. Речи хвале не изостају, а чак је нагласио како им је гледаност никад већа - толика да је престигла гледаност док је Јелена била у жирију.

- Долазак Цеце је унео зебњу у смислу 1.001 ствари. Нов човек, мислили смо да имамо форму, фудбалски тим Барселона и да ће одлазак Роналда да буде страшно зезнута прича. Али онда се појави - назовите Цецу како хоћете - Нејмар, Меси или Бекам, који доноси другу енергију, другу боју и сазнајеш који је резултат тога. Гледа се кроз шер. Шер је скочио за 48 посто откад је дошла Цеца. Све наше бојазни, сумње пале су у воду! Мени је требало пет-шест епизода да бих се пробудио када је Лукас отишао и када сам дошао на његово место, а Цеца је већ у другој емисији кренула да шије. Срећни смо јер не трпе шоу и кандидати - рекао је Давид.

- Цеца је неко ко је ужасно велик. Можеш да слушаш или не слушаш њену музику, али она има једно фантастично одмерено понашање у бекстејџу. Марија и ја се трудимо да је полупамо, она се за сада још увек опире, али мислим да ће попустити. Мислим да је схватила да је улетела у осиње гнездо - рекао је Ђорђе и нагласио како је о Ражнатовићевој имао предрасуде, које је она отклонила.

- Мене је цела та прича, шоу-програм, научила да су, и кад је у питању Јелена и кад је у питању Цеца, предрасуде најгора ствар која може да се деси човеку. Имао сам предрасуде и по питању једне и по питању друге . Уз осмех су ме разоружале и ставиле испред огледала да схватим да сам испао јако погрешан и лош с тим предсрасудама - рекао је он.

На самом крају разговора, када га је водитељка питала са којом би радије отишао на ручак, Давид је, на изненађење многих, изабрао Ражнатовићеву. Исту ону за коју је пре само две године имао не тако лепе речи. Он је рекао да Цеца за њега није "српска мајка" и да је ту титулу више заслужила Карлеуша.

- За мене Цеца није "српска мајка". Не, никако, тако да не бих ни то коментарисао. За мене су српске мајке: Слађана Милошевић, Силвана Арменулић, Фахрета Јахић, Нада Кнежевић. И Јелена Карлеуша ми је више српска мајка него Цеца. Знам бекграунд и једне и друге - рекао је тада Давид, а Цеца му је одбрусила.

- Резуилтати говоре о сваком од нас. Увек су на најбучнији они који су у животу најмање постигли. Људи који су успешни и остварени немају потребу ни за кога нешто ружно или лоше да кажу јер су испуњени.

Давидово понашање многе је изнервирало, посебно Јеленине фанове који су подржавали музичара. Међутим, неки су већ објављивали исечак из емисије са његовом изјавом: "уколико не умеш да пливаш у новом времену, ајмо у пензију", те да им је сасвим јасно да се улизује Цеци. Други су поручили да их ово не изненађује јер рокер није волео ни народњаке, али је ипак пристао да буде део жирија "Звезде Гранда".

Отпратили се на Инстаграму

Интересантно је да Давид и Јелена нису у најбољим односима у последње време, а у прилог томе говори и што су се отпратили са Инстаграма. Познато је да су били пријатељи на овој друштвеној мрежи док су жирирали, али није познато ко је кога први отпратио. Уместо тога, Давид сада прати Цецу која му је узвратила.

Овако сада прича о Цеци

- Мислили смо да имамо форму, фудбалски тим Барселона и да ће одлазак Роналда да буде зезнута прича. Али онда се појави - назовите Цецу како хоћете - Нејмар, Меси или Бекам, који доноси другу енергију, другу боју и сазнајеш који је резултат тога. Гледа се кроз шер. Шер је скочио за 48 посто откад је дошла Цеца.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas