· · Коментари: 1

Ђорђе Давид открио која је разлика између Цеце Ражнатовић и Јелене Карлеуше у Звездама Гранда

Рокер направио разлику између две љуте ривалке

1650012842_david.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Прва

Ђорђе Давид, гостујући у емисји "Звезде Гранда Специјал", морао је на захтев водитеља да бира између Цеце Ражнатовић и Јелене Карлеуше.

Прочитајте још: Драгана Косјерина новом фотографијом збунила све: Да ли је то урадила у тајности? (ФОТО)

Иако му није било пријатно, јер је са Цецом сада у жирију, али је и са попупларном дивом био у добрим односима током такмичења у претходним сезонама. Ђорђе се ипак определио за садашњу колегинуцу, док са Јеленом није више у добрим односима, јер га је блокирала на Инстаграму:

- Јелена има право на своје дечје болести као и свако од нас, а тада када је она била у такмичењу нисам знао Цецу - рекао је рокер у емисји и додао:

- Како је ушла првог дана, рекла је: ''Пишите мој број телефона'', када је Марија добацила да имамо и групу, одмах је тражила да је убацимо. Рекла је да нам свима стоји на располагању 00/24 за било шта. Цеца је заиста доступна и у поноћ, то вам тврдим, јер комуницирамо са њом у то доба, и у два ујутру и у два поподне. Према томе та врста сусретљивости је победила да кажем, ипак Цеца - закључио је Давид.

Његов одговор је изненадио водитеља, али је Ђорђе објаснио да његова одлука има искључиво везе са послом, као и да то не значи да не воли Јелену:

Прочитајте још: Цецина ћерка отпутовала у Севиљу код НОВОГ ДЕЧКА! Анастасија поделила са фановима како се проводи (ФОТО)

- Увек ми је фалило то што Јелена није била у тој вибер групи, није је интересовало, увек је била негде из неког офф-а. Кад седи на столици поред тебе, теби делује да је све то кул. Видите, Јелена је неко кога ја волим и ту уопште говора нема. Јелена је неко с ким смо овде јели 'леба и са ким смо се само тако зезали. Али у овој причи, да ли је црна или плава, ја кажем црна, плава није хтела да јој се приђе- додао је.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.