· · Коментари: 0

"Дошао је непозван у два ујутру": Каћа Грујић испричала како је упознала Марка, па открила како се слаже са ФУДБАЛЕРОВИМ РОДИТЕЉИМА (ФОТО)

Певачица се дотакла и тога да ли јој смета епитет "жена фудбалера"

1678266954_kaca_marko_katja_15122022_0046.JPG
Фото: АТА имагес

Катарина Грујић и Марко Гобељић у складном су браку, а круна њихове љубави је ћерка Катја. Пре две године изговорили су судбоносно "да", а Каћа прича да је њихов сусрет био на слави:

- Упознали смо се тако што је Марко дошао непозван на моју славу, представио се и рекао "срећна слава!" То је мени рекао, јер отац и ја имамо традицију да он први дан слави са својим друштвом, а ја други дан изнајмим кафану и доведем 50 својих пријатеља или код куће у просторијама за славу. Додуше, тада сам славила код пријатеља у ресторану и било је око два ујутру када је дошао - рекла је за "Курир", па додала:

- Питао ме друг је л' може да дође његов пријатељ, и испоставило се да је то управо Марко. Пре тога, јесам чула за њега, али нисам имала мишљење, јер га нисам знала уживо. Познавала сам његовог саиграча Вујадина Савића јер смо ишли заједно у средњу школу. Када је упознао мог оца, рекао је своје име, а отац му одговорио "где си зете".

Каћин отац је због Марка променио и клуб за који навија:

- Мој отац је био заклети "Гробар". Свима је причао колико је страствено волео Партизан, па је причао анегдоту да је у средњој школи ножем цртао грб вољеног клуба на клупи. Међутим, сада каже да воли Звезду највише на свету због свог зета. Марко је све то заслужио, да није таква особа каква јесте, мој отац не би никада променио мишљење.

Не смета јој што је зову "женом фудбалера" јер је и пре Гобељића имала успешну каријеру:

- Наравно да не. Поједини су преносили како сам ја ужаснута тиме, али истина није таква. Људи знају да имам занимање и да сам постојала пре него што сам ступила у везу са Марком. Остала сам и даље Катарина Грујић, само сам додала Гобељић. Питала сам да ли му смета да оставим своје презиме, а додам његово, одговрио је да му не смета. Баш има разумевања и сматрам да је то било баш лепо са његове стране.

Са Марковим родитељима изградила је сјајан однос, а не крије да су јој свекар и свекрва велика помоћ око унуке:

- Од првог дана наше везе и када сам отишла у Краљева да их упознам, гајимо прелеп однос. Толико смо се зближили, поготово сад када имамо Катју (ћерку), доста нам помажу. Стварно су дивни људи из народа, баш као и моји. Не кажу за џабе за Краљевчане да су најбољи људи - закључила је за поменути медиј.

Бонус видео:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.