Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Дошло је време да, када је најважније, будем ту": Беби Дол због ПОРОДИЧНИХ проблема води хаотичан живот

Позната певачица пролази кроз тежак животни период

1667208521_Foto-Ataimages.rs-Bebi-Dol.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Беби Дол је неко ко ретко прича о свом приватном животу, међутим извор близак њој је рекао како је певачицин живот постао веома хаотичан због здравственог стања њене тетке.

"Ситуацију је додатно закомпликовало погоршање здравственог стања њене тетке, због чега је прешла да живи код ње. Водећи рачуна о две старије и болесне жене, јурећи свакодневно са једне на другу страну града, живот јој је постао веома хаотичан", изјавио је недавно извор близак певачици за "Глорију".

Певачица је нагласила да је њој породица приоритет и да је најважније да буде уз њих.

"Моја породица је у годинама које су за размишљање. Тако да сам ја ипак одлучила да будем уз њих и спремам се на све оне најтеже ствари у животу. Ја сам јединица, дуго сам била заштићена од свих тих неких практичних ствари, јер смо и отац и ја уметници, креативци, а сада је дошло време да, када је најважније, будем ту. То је мој приоритет, породица", истакла је певачица у емисији "Премијера Викенд Специјал".

Прочитајте још: Гоца Тржан испричала ДЕТАЉЕ сексуалног злостављања: "Нисам ни помислила да би могао да ми науди"

Њен супруг Алекс и она имају много тога заједничког, а Беби Дол је открила како су се њих двоје венчали.

"Алекс и ја имамо доста тога заједничког. Обоје смо одрасли уз младе родитеље, што уме да буде забавно и добро за каснију самосталност, али та деца обично не науче да буду практична у животу. Почели смо да живимо заједно, а онда је он предложио да се венчамо. У Београду је тада био његов пријатељ из Америке Дејвид Галодет са супругом Морганом Реј. Било је јутро када је рекао како би баш било згодно да се венчамо јер су његови пријатељи ту, па ми је онда открио да је већ све организовао", испричала је она недавно.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas