Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Драгана Мићаловић заплакала пред камерама и открила непознат детаљ са снимања серије "Тајне винове лозе"

Млада глумица открила непознате детаље са снимања

1647236508_dragana.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/К1
Oglas

Драгана Мићаловић гостовала је на К1 телевизији у емисији „Први ред“ и пустила је сузу када се у програм укључила њена колегиница са факултета Тамара Милачић, која је открила каква је Драгана у роли студенткиње – улози на коју је чекала десет година, а која јој је, како је и сама глумица признала, легла уз велико олакшање.

Прочитајте још: Глумац Жика ТОДОРОВИЋ поново на улици! Свирао за пролазнике, добио ситан бакшиш (ФОТО)

- Ако је Бог записао да је требало да чекам десет година да бих упознала ове дивне људе онда ми је драго што је то била моја судбина. Због улога и посла рано сам бачена у јавност и изгубила сам један део живота који сада поново живим, а који ми је јако недостајао - испричала је емотивно Драгана за К1 телевизију - Ја сам њима донела неку своју озбиљност и зрелост, кроз савете да не смеју да губе време и да су ту да би учили, а они су мени поклонили оно што ми је требало, могућност да се ослободим, опустим и осетим ту радост њихове дечје игре, онај тренутак да се на предавању насмејеш од срца, а да нико не размишљао томе да си ти Драгана Мићаловић, већ сам ту, пре свега, њихова колегиница.

Мајка Слободе Мићаловић

Драгана је открила гледаоцима „Првог реда“ да ће је ускоро поново гледати на малом екрану у наставаку хит серије „Тајне винове лозе“ у којој ће тумачити мајку лику њене сестре Слободе Мићаловић.

- Једнога дана Слобода је након својих снимања посматрала из режије неку од мојих сцена и у шали рекла: „Па, личимо“ – присетила се Драгана објаснивши да је тада сестри уз осмех рекла да је она њој сада мајка и да мора да слуша све што јој она каже.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas