Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Драгана Мирковић и ја имамо исте непријатеље": Јелена Карлеуша открила који "КЛАНОВИ" на естради постоје

Ево ко припада ком табору по Јеленином мишљењу

1709022841_Foto-Ataiamges.rs-estrada.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Јелена Карлеуша протеклог викенда, први пут након три деценије дуге каријере одржала је спектакуларан концерт у Бугарској.

Екипа емисије "Први ред" на овом путовању пратила је нашу диву, а непосредно пред сам наступ, Јелена је открила и како је публика у Софији дочекала:

- После јако дуге каријере, први пут имам наступ у Бугарској. Проживљавам нову младост и крећем све из почетка. Заиста су ме дочекали фантастично, као да нисам из суседне земље, већ као да долазим из Америке. Има пуно фанова међу којима су и јавне личности. Они мене доживљавају као неког ко је „wоw“ - поделила је своје прве импресије Јелена.

На питање водитеља, да ли на естради постоје љубав и кланови, те да један клан чине она Драгана Мирковић и Милица Павловић, а са друге стране се налазе Цеца и Маја Беровић, Јелена каже: 

-  Ко је у Цецином клану? - кратко је питала, а када је од водитеља добила одговор да је у питању Маја Беровић, Јелена је наставила у свом стилу. 

- Заборавила сам да она постоји. Подложне су Цеца и Маја за добар хумор и зезање, без обзира што су заслужиле озбиљнију причу од мене, али ја сам духовита Београђанка, која то ради на један специфичан начин. Кланкови, љубав на естради постоји. Када је неко нормалан, васпитан из добре породице, а није џукела, када има добар корен, васпитање, добру породицу, тај може да буде пријатељ, сарадник и ветар у леђа и да помогне, а не да забија нож у леђа. Драгана је једна од таквих људи, а пре свега је добар човек. Свако ко се намучио да пуно постигне у животу и ко је прошао кроз много неправде у приватном животу и током каријере, он зна да цени људе као што сам ја и ту смо нашле заједнички језик. Имамо заједничке непријатеље, који су чинили зло и мени и њој. Код нас људи који чине зло се тога и не стиде, а то је просто по дефаулту. Има још доста, Мира Шкорић је исто ту. Оно што сам написала Драгани, додирује срце зато што је истина - рекла је Јелена.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas