Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
певачица

Драгана Мирковић искрена о свом изгледу: "Нисам присталица тога, и некако се плашим"

Драгана Мирковић о томе шта мисли о естетским корекцијама и да ли планира у будућности овакав вид улепшавања.

1638608489_101297bd5ab9dceb50012a1f482b15088da6d18b.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Пинк
Oglas

Драгана Мирковић има каријеру дугу скоро 40 година, а од када се појавила, сматра се једном од најпопуларнијих певачица на балканској музичкој сцени.

Важи за сталожену особу, без скандала, а приватни живот углавном чува ван очију јавности. Једна је од ретких која се није подвргла ни једној промени физичког изгледа које су данас изузетно популарне. Остала је природна и доследна својим принципима, шаљиво каже да ће једног дана бити симпатична бакица:

- Време ми је за тако нешто, али ја бежим најстрашније. Нисам присталица тога, и некако се плашим.  Плашим се да то може да промени моју личност, када те неко утегне и затегне, шта ако се промени мој израз лица. Свесна сам да је одавно време за то, али некако размишљам ако ме воле људи овакву нећу да се мењам. Бићу симпатична бакица једног дана- испричала је певачица за "Гранд Неwс".

Прочитајте још: Важили су за један од НАЈСКЛАДНИЈИХ парова са естраде, а вест о РАЗВОДУ изненадила је СВЕ: Ово је ЉУБАВНА ПРИЧА Јоване и Салета

Драгана је искрено додала шта мисли о свом изгледу:

- Као и свака жена, ја не знам толико нарцисоидну особу која је толико одушевљена сваким делом свог лица и тела.  Имам пар килограма вишка и то је сасвим океј, волим да изгледам тако. Не волим да будем премршава, сматрам да ни то није лепо, али на камерама изгледам као да имам десет килограма више и то ме нервира. Не волим да људи мисле да сам толико неозбиљна, да се гојим као луда, да немам основну чврстину да кажем доста. Ја јесам гурман, признајем и то када се види на мени то је због реалних ствари-  рекла је Драгана.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas