Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Драгана Мирковић открила непознате детаље о себи: "Расплакала сам се, хтела сам сваког да загрлим"

Драгана Мирковић, једна је од најбољих фолк певачица на нашим просторима

1635143523_dragana.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Пинк
Oglas

Гостујући у једној емисји отворено је причала о појединим детаљима из свог живота, као и дружењу са Ван Дамом.

Драгана је причала о корони и открила да у Бечу баш и није добра ситуација:

- Није добра ситуација у Бечу, а нисам ни ја баш добро. Све ми је претужно. Захвална сам на лету које сам имала и које ме је вратило у живот. Напунила сам батерије да прегрмим зиму. – Казала је Драгана. - Ја сам јако весела и позитивна особа, никада нисам била тужна као у претходних годину и по дана. Од 15. године сам окружена публиком и сарадницима и ођедном сам доживела да будем сама са породицом, али мени је породица извор живота и живим за њих - рекла је Драгана и додала да је упркос киши и хладном врмену уживала у дружењу са публиком:

- Тресла сам се од од навале емоција и наравно да сам се расплакала, знала сам да ће ми се то догодити, толико ми је све то недостајало, хтела сам да загрлим сваког у публици. Имала сам са тим концертом једну додатну мисију, да помогнем болесној деци и хонорар је отишао у добротворне сврхе. 

Драгана је открила зашто на крају није отказала концерт

- Десет степени и киша, најгоре време које може да се догоди и ја отказујем концерт. Међутим долазе људи из организације и кажу „Људи те чекају на киши“, а ја у тренутку добијам слике и видее од публике... Кад сам видела те људе аутоматски сам скинула објаву на Инстаграму да је концерт одложен и изашла на бину.

Позната певачица је испричала колико јој је значио тај концерт

- Крагујевац је град који или воли или потпуно игнорише. Али страшно верујем свом инстинкту који ми је рекао да пристанем да одржим концерт. - Рекла је Драгана. - Нисам желела да правим неку фаму, тек четири дана пред концерт сам организовала конференцију за штампу. После конференције сам упознала организаторе концерта  и само их упитала: „Како је?“ Један од њих ми је одговорио: „Фантастично је.“ Ја сам тог човека којег сам тек упознала одмах загрлила.

Дружење са великим фаном Ван Дамом


 - Ван Дам је невероватан човек, много је заволео моју породицу и супер се дружимо, а упознао нас је власник Фасхион ТВ-а. Људи из светског џет сета су много приземниј него наши- рекла  је Драгана Мирковић.

- Ван Дам зна и више него што би требало о мојо певачкој каријери. Једном је звао мог менаџера док сам била на бини. Када погледам екран, видим мужа Тонија и Ван Дама, десет минута су пре тога гледали концерт преко мобилног. Па Ван Дам је био одушевљен, а мени је искрено било непријатно, па ко зна које светске звезде све он гледао. 

Драгана је открила да се зближила и са Ван Дамовом породицом


- Упознала сам му породицу у Белгији. Његова мама уме да ме позове када зна да је са мном и Тонијем. Чак и кад позове Ван Дама, он јој каже да је са нама, па да мени телефон да је уверим да је све у реду, брине као  и свака мајка. Жена му је фантастична, а ћерка попут њега талентована за спорт и глуму- рекла је Драгана.

 
Драгана је била отворена о свом ставу према питањима и младим певачима 

- Не плашим се ниједног питања, јер знам шта радим у животу и како сам се понашала. Не стидим се прошлости, тако да аутоматски немам страх ни од једног питања.  И даље сам искрена, знам да то није добро за овај посао али ја не умем другачије и не могу да променим себе. Али имам алергију од естрадних питања, постоје много лепше теме. – Казала је Драгана. - Жао ми је младих певача јер одрастају у ситуацији да нема пуно квалитетних људи око естраде, имам осећај да им нико никада није рекао „Немој то да радиш, није добро“, као што су мени причали у њиховим годинама.


Драгана је истакла колико је поносна на своју децу

- Моја деца су најнормалнија деца на свету, која су имала нормално детињство и били одлични ђаци. Марко студира економско право, а Мануела завршава средњу школу и радила је на рецепцији у Рицу. – Казала је Драгана и додала да јој је млади певач Војаж послао видео поруку када се сликао са Мануелом. 

Драгана је открила да су њена деца одушевљена филмом „Тома“


Деца која су одрасла у Аустрији и нису знали за велику легенду Тому Здравковића, били су под толиким утицајем филма да сам ја морала да им додатно испричам о њему - исрпичала је Драгана за „Први ред“.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas