· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Драма се НАСТАВЉА: Душко Тошић добио ЗАБРАНУ ПРИЛАСКА Јелени Карлеуши?

Ситуација између брачног пара Карлеуша-Тошић је напета.

1641570477_pjimage.jpg
Фото: АТА/АТА

Душко Тошић дао је исказ у својству грађанина у полицијској станици "Савски венац", као и тетка Јелене Карлеуше, поводом наводног породичног насиља због којег је фудбалера пријавила певачица.

Након узетих изјава и извршених процена од стране полицијске станице, Душку Тошићу изречена је Хитна мера забране приласка и комуницирања са Јеленом Карлеушом у трајању од 48 сати, у ком року ће мера бити достављена тужилаштву на оцену, да ли постоји потреба за продужењем исте.

Прочитајте још: Јелена Карлеуша пријавила Душка Тошића за насиље? Певачици је наводно супруг ударио шамар

Како су медији раније пренели, данас је на лице места дошла и полиција где је утврђено да је Душко Тошић пљунуо своју супругу, а након тога јој задао ударац отвореном шаком у пределу лица, где је од ударца задобила повреду у пределу лица са десне стране у виду посекотине.

На лицу места овај догађај су потврдили сведоци који су били у луксузној вили на Дедињу, односно родбина Душка Тошића и Јелене Карлеуше.

Подсетимо, ово наводно није први пут да је Јелена пријавила Душка полицији. Наиме, пре две године певачица је рекла да је Тошић психички малтретира и да јој је заврнуо руку, док је он све то негирао и казао да су се свађали јер имају несугласице у браку.

Певачица се касније предомислила и није желела да га кривично гони.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ  

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.