Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДРУГИ ПУТ МАЈКА: Јована Јеремић одабрала име за бебу – једно ако буде девојчица, друго за дечака

"ШТО СЕ тиче свадбе ја сам се једанпут удавала."

1708686193_87516_jovana-jeremic-i-dragan-stankovic_ig.jpg
Фото: АТА имагес, Профимедиа, Инстаграм/jeremicjovana
Oglas

Водитељка Јована Јеремић већ неко време ужива у љубави са бизнисменом Драганом Станковићем. Она је недавно добила награду за најбољи јутарњи програм, коју додељује часопис "Борба", а у интервјуу за "Нпортал.рс" Јована је истакла да још увек не планира свадбу, иако се спекулисало да ће се удати у тајности.

- Што се тиче свадбе ја сам се једанпут удавала, што се тиче друге удаје не планирам ништа у некој перспективи. Треба да се секирају ове што се ниједанпут нису удале, кад оне заврше, онда ћу ја у други круг - истиче Јована - и подвлачи да је "фатална жена":

- Ја сам већ једанпут била удата, треба да се секирају ове што се ниједанпут нису удале. Кад оне заврше, онда ћу ја у други круг. За мене не треба да се секирају, ја сам фатална жена, ја могу да се удам увек - поентира водитељка у свом стилу и додаје:

 

@vecernjenovosti Kako će se zvati beba Jovane Jerrmić @jovanajeremic.official #jovanajeremic #beba ♬ original sound - Večernje novosti

- Драган је са мном ту, јер он са мном дели и добро и лоше. Ми смо пар и онда делимо све заједно. Мени је важно да сам срећна са њим, а шта ће бити живот ће да напише роман. Није ствар у удавању, ствар је у срећи - оставља она опцију да ипак још једном стане на "луди камен" иако о томе сада ни не мисли. 

Јована Јеремић истиче да засада планира само да ужива и да ради на каријери, али и да мисли да ће засигурно родити још једно дете. Више би волела да буде мушко, да њена Леа добије брата, али је за сваки случај спремила имена за оба пола.

- Зваће се по Светом Василију Острошком – Василије, а ако буде девојчица Василиса. Мени реално стоји у хороскопу још једно дете, ја бих волела да буде мушко. А оне што се нису удале, нека сад брину те бриге. Ја сам жена која воли каријеру, која воли живот, хоћу да уживам, све сам млада остварила и сад је време да уживам. Не бих ја журила, чак и 2026. ми је искрено рано, али око 40. је сасвим о-кеј да родим друго дете - закључује Јована Јеремић за "Нпортал.рс".

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas