Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДРУГИ ПУТ НИСАМ НОСИЛА ВЕНЧАНИЦУ! Сања Кужет није правила свадбу: "Можда ће се то десити у неком тренутку"

ВОДИТЕЉКА Сања Кужет једна је од најлепших водитељки у Србији.

1698010890_68182_sanja-kuzet-foto-ata-images_ig.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Сања је гостовала у емисији "Балканском улицом ", код Весне Дедић. Када се први пут удала, била је врло млада. 

- Ја сам била у другом стању када сам се удала први пут. Лепе успомене, мислим искрено то су заиста у том тренутку биле једне јако важне и лепе ствари за мене.

- Други пут нисам обукла венчаницу. Не зато што нисмо мој садашњи партнер и ја желели да до тога дође, него просто неки сплет чудних околности. Ми од како смо се спојили, ми стално нешто стварамо, градимо, планирамо и нон-стоп нам се нешто дешава, ми заиста нисмо имали неког предаха у том смислу да се тим венчањем бавимо. Онда су нас све остале животне ствари и околности заправо научиле да је много битније све то друго што радимо, него сам тај један чин и тај дан. Тако да не бежимо од тога, ко зна можда ће се то десити у неком тренутку али и овако нам је сјајно - каже Сања.

 

Имала је 21 годину када се појавила пред камерама, а баш тада је упознала и свог другог мужа: 

- Први пут сам стала пред камере, ја мислим да сам имала рецимо 19 година. И била сам рецимо гост у некој емисији, а баш сам почела да радим са 21 годином.

Весна Дедић јој је дала комплимент да се није променила, на шта је водитељка одговорила: 

- Сада имам онако већ неку, што би мој супруг рекао, патину.

Дедићка је приметила и да је водитељка добила израз зреле жене. 

- Е то, то сам добила, да, у последњих пар година, што је нормално и лепо ми стоји. Имам утисак да сам у свакој фази свог живота итекако размишљала и била зрела. Можда те одлуке нису биле у том тренутку најбоље по мене али ја сам некако баш увек, доста размишљала, ништа нисам олако схватала и сећам се сваке фазе свог живота.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas