Oglas
Oglas
· · Коментари: 1

Друго полуфинале "Евровизије" вечерас: Србија наступа под овим бројем, а ево кога ћемо још слушати

Друго полуфинално вече 66. по реду "Песме Евровизије" одржава се вечерас у италијанском граду Торину

1652336700_konstrakta_rts_28042022_0146.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Вечерас ће се од 21 час за пласман у финале борити 18 представника земаља међу којима се налази и Србија. Ана Ђурић Констракта ће на велику сцену да изађе трећа по реду.

Поред Србије вечерас гледамо и Финску, Израел, Азербејџан, Грузију, Малту, Сан Марино, Аустралију, Кипар, Ирску, Северну Македонију, Естонију, Румунију, Пољску, Црну Гору, Белгију, Шведску и Чешку.

Прочитајте још: Констракта је добитница престижне награде из Пољске: "Њена музика и порука су нешто апсолутно креативно" (ФОТО)

У велико финале које се одржава у суботу пролази 10 земаља.

Наша представница истиче да би волела да прођу у финале и да испуне очекивања гледалаца. Притисак осећа, али се труди да он буде што рационалнији:

- Трудим се да рационализујем притисак који имамо, јер знам да ћемо урадити све што је до нас. Подршка која постоји прија и нисмо приморани да „гурамо“ причу, већ се она сама ствара. Наступ је мање-више исти само је на другачијој бини и биће мало другачије сниман. Претпостављам да када у четвртак седнем на столицу и видим све те људе около, да ће ми то можда пробудити трему. Волела бих да уђемо у финале и да испунимо очекивања гледалаца. То нам је циљ и ако уђемо у финале сматрам да смо добри - рекла је Констракта за К1 телевизију.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas