Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дуња Илић поново ШОКИРАЛА ЈАВНОСТ: Објавила страсну фотографију са ДУПЛО СТАРИЈИМ човеком (ФОТО)

Певачица објавила фотографију са дупло старијим мушкарцем

1659595081_naslovna666.png
Фото:Инстаграм/Принтскрин/wицкед.оне91
Oglas

Певачицу Дуњу Илић, од када се појавила у јавности, прате скандали. Један од најзапамћенијих је онај, од пре три године, када је покушала пред камерама себи да одузме живот.

Ни овога пута певачица није изневерила.

Наиме, она је на свом Инстаграм профилу објавила фотографију како се љуби са дупло старијим човеком.

Фото:Инстаграм/Принтскрин/wицкед.оне91

Певачица Дуња Илић (30) која је пре три године покушала да идузме себи живот поново је шокирала јавност.

Наиме, она је на Инстаграму објавила фотографију са дупло старијим човеком како се љуби.

Прочитајте још: Сека Алексић никад провокативнија: Певачица позирала у кревету без одеће, а онда је уследио коментар колегинице (ФОТО)

Подсетимо, Дуња је 2019. године била у центру скандала када је у лајв преносу на Инстаграму покушала да дигне руку на себе.

Фото:Инстаграм/Принтскрин/wицкед.оне91

- Злостављана сам од своје пете године. Када сам ишла са оцем и са његовом тадашњом девојком на једно путовање, она је коментарисала како је његов однос према мени класичан инцест и болештина. Ја и данас верујем да је мој отац имао неке емоције према мени које нису у складу са очинским. Умрећу, ништа немам да изгубим - рекла је Дуња и потом испричала како сумња у то да су њени родитељи заиста њени, те да је усвојена.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas